14 Ağustos 2013 Çarşamba

STIVERNE'DEN WBC'YE TEPKI


WBC , yaptığı son açıklamada Vitali Klitschko'nun elinden sakatlandığını ve 2014'ün ilk çeyreğine kadar kemer hakkında herhangi bir karar verilmeyeceğini açıkladı.

WBC'nin açıklaması özetle şöyle ;


"WBC şampiyonu Vitali Klitschko , başkan Jose Sulaiman'la zorunlu maç hakkında konuştu. Antrenmanda sağ elini sakatladığını ve ameliyat gerekmeyeceğini umduğunu söyleyen Klitschko , Stiverne ile dövüşememesinden dolayı üzgün olduğunu da söyledi.

Jose Sulaiman , bu konunun toplantıda tartışılacağını belirtti.

Vitali ayrıca , WBC'nin kendisi için bir aile olduğunu ve boksa olan desteklerinden ötürü minnettar olduğunu söyledi.

Vitali ileride politikaya ağırlık vereceğini ve boksun birçok yönden bu konuda yararlı olduğunu da söyledi.

Zamanı gelip de emekli olunca Wladimir'in kemeri almasından mutluluk duyacağını belirten Vitali , şu an için emekli olmayacağını ama zamanı gelince bırakacağını da açıkladı."
 
Vitali Klitschko'nun zorunlu rakibi olan Bermane Stiverne WBC'nin bu son açıklamasına tepki gösterdi ;

"WBC'nin bazı boksörleri kayırmasını anlamıyorum. Bradley sakatlandığında kemeri almışlardı. WBC zaten bize direk birşey söylemeyerek kendi kurallarına bile saygısızlık ediyor. Bu boks için kötü bir durum."

Stiverne'in menajeri ise ; "Vitali büyük bir şampiyon ama şampiyonlar kemerlerini ringde korumalılar. Politika yapabilmek için ellerinde tutmamalılar. 2014'e kadar dövüşmeyecekse kenara çekilsin Bermane'de geçici kemer için dövüşsün. Ağır siklet boksun lokomotifidir ama bir tane şampiyonumuz yok. Neden ? Çünkü Klitschko'lar birbirleriyle dövüşmüyorlar. Vitali'nin bu hareketleri ağır sikleti küçük düşürüyor."

20 yorum:

  1. Ultra pasif direnişe geçen adam...

    YanıtlaSil
  2. Dovusmeyeceksen kemerin sende isi ne sayin vitali?
    Wbcd boyle durumlar hep var.Ibf. tek gecerim.wbc prestij olarak daha iyi.wba çop.yok super sampiyon yok natural. Wbo eh
    Ne presrijli ne kurallarina uyan ne sacma is yapan.

    YanıtlaSil
  3. IBF iyi kurum ama o da Yoan Pablo Hernandez in Unvanını boşa çıkartmadı Şubattan bu yana Aleksander Alexxseev le dövüşmesi gerekiyordu en sonda Eylül 2012 de unvanını savunmuştu benim için hepsi aynı çıkarları doğrultusunda iş yapıyor hepsi...

    YanıtlaSil
  4. wba wbo wbc ibf falan filan hikaye arkadaşlar.önemli olan para bu organizasyonlar için.

    YanıtlaSil
  5. bf buyuk boksorkerin elinden kemeri cok aldi.senede en az bir kez federasyonuun istedigiyla dovusursun.diger maclarini da ilk 15ten biriie yapabilirsin.ibf uuuyor kurallarina cogu zaman.

    YanıtlaSil
  6. http://www.youtube.com/watch?v=IjrGcoY2LRo

    oliver maccallın 2 maçında 3. raunttan itibaren ortalıkda dolanmısının ağlamasının nedeni nedir acaba?
    3. raunta kadar bişey yok o zaman kadar olağanüstü bişeyde olmadı ben anlamadım?=

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyusturucu krizi diye biliyorum.o yillarda mc callin uyusturucu prpblemi vardi

      Sil
    2. Bence ilahi adalet ilk maçta hakemi satın almışlardı Lewis 4 te kalkmasına ragmen maçı bitirmişti hakem o zman Don king in boksörüydü Mccall hiç şaşmamalı :)

      Sil
    3. Lewis' in ayakta duracak mecali yoktu yaprak gibi sağa sola savruluyordu hakem maçı bitirmesinde ne yapsın ?

      Sil
  7. Ağırsiklette WBA ve WBC gibi köklü federasyonlar artık o eski cazibesini kaybetmeye başladı (silver kemer, normal - süper şampiyonluk) ve keyfi uygulamaları anlamak mümkün değil. Şampiyon karekteri olmayan boksörlerin taşıdığı(Ebu, Baltic, İnternational, Pacific, Oriental... ) kemerlerinide kaotik yapıya dahil edebiliriz. İçlerinde dokusunu fazla bozmadan ilerleyen yine IBF oldu, WBO ise bundan altı yedi yıl öncesine kadar pek nimetten sayılmıyordu Wladimir Klitschko ile popülaritesini arttırmış durumda.

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Oliver McCall' de mental problemler var sanırım benzer tavırları Maskaev maçından önce ve sonrada sergilemişti. Kazandığı zaman farklı bir boyuta geçiyor jestler mimikler felan. Halk tabiriyle biraz kafadan kırık diyebiliriz. Zaten halet - i ruhiyesi bozuk olmasa piyasanın altını üstüne getirtirdi şu anda efsane diye nitelendirdiğimiz birçok boksörün belki de esamesi okunmuyor olacaktı.

    YanıtlaSil
  10. stiverne'nın menajerine şunu söylüyorum kardeş kardeş'le dövüşmez zaten biraz akıllı ol ayrıca stiverne (slow-motion) vitali'yi yenemez neyin artisliğini yapıyor bu kadar

    YanıtlaSil
  11. Vitali sakatım diyorsa sakatdır yoksa çıkar yener Stiverne'ni bence

    YanıtlaSil
  12. Wladimir Klitschko ve Alexander Povetkin basın toplantısı full video

    http://www.youtube.com/watch?v=9Q3yqL88dPg

    YanıtlaSil
  13. abi çok zoır iş ya.1 saat basın toplantısımı olur ya. orda 1 saat boyunca sandalyede oturuyolar düşünsenize. en önemli yeri en sondaki anı yaniç yüz yüze gelmelerinden bahsediyorum :)
    povetkin orda wlada ne dedi ayakta tabi onu bilmiyorum

    YanıtlaSil
  14. Erkan teper Michael Sprott ile maç yapıcakmış 31 ağustos'da isviçre'de

    http://boxrec.com/list_bouts.php?human_id=545749&cat=boxer

    YanıtlaSil
  15. Chisorayi yuz yuzelerde severim.pislik cikartir.trash talker ve setseri takilmalar olmazsa oomaz.bide iyi adam lazim ki mav satilsin.iki iyi adam kapisinca isimler cok buyukbdegilse zevk olmuyor..wlaf povetkin maci pobetkin 12 roun kacicak ud ile wlad alcak.povetkin ko olmadigi icin onemli maclar kazanip rovans isicek.bide irdan kaldirical para..adamim cgisora su heleniusla ingilterede rovans yapmali.ya da amerikada..bakalim neler. olur.haye eger fyryi kolatsa wlad ystunderovans baskisi ya da olasi vitali maci bileti gelir.bence vitali hayeyi bekliyo.

    YanıtlaSil
  16. Ricardo mayorga vardi sigara iciyodu adam oscarla baya arbede yasamisti

    YanıtlaSil
  17. ricardo mayorga tam olay adam zaten. fernando vargasla basın toplantısında kavga etti kolundaki jilet izlerini felan gösterirdi ben çete üyesiydim felan derdi .garip bi şekilde vernon orrest gibi adamı 2 kez yendi ama .

    YanıtlaSil