23 Ağustos 2013 Cuma

Dünyanın En Güçlü Adamı ve Mma

                                   

Mariusz Pudzianowski  dünyanın en güçlü adamı yarışması diye bilinen organizasyonlarda 5 kez dünya şampiyonu olmuş bir isim.

Sırf artık burdan sıkıldığından dolayı Mma'e geçen Mariusz bir kaç maç kazandıktan sonra eski Ufc şampiyonu Tim Sylvia ' kaybetmişti.

İşi bitmiş olan Tim Sylvia,Mariusz'u tabiri caizse evire çevire dövmüştü.Tim Sylvia eski dünya ağır siklet şampiyonu Ray Mercer'e bir Mma organizasyonunda tek yumrukla Ko olmuştu.

Mariusz son maçını ise Sean Mccorkle'ye kimura kilidiyle kaybetti.



9 yorum:

  1. adam yumruk atamıyor tekme atamıyor.sırf gücüyle bişeyler yapmaya çalışıyor.

    YanıtlaSil
  2. x

    adamdaki cesarete bak:) neyine güvenerek mma de dövüşmüş açaba? genede fena değil iyi boğuşuyo:)

    YanıtlaSil
  3. x

    neyine güvenmiş? güçüne güvenmiş tabi başkada bişe yok:)

    YanıtlaSil
  4. desenize o kadar güçlü değilmiş.kontrolsüz ve eğitimsiz güç güç değildir.madem mma çıkıyorsun boks muay thai güreş bjj judo,sambo kick boks öğren bunları öğrenmeden sadece vücut yaparak çıkarsan ancak bob sapp çakması olursunki bob sappta vasat bir dövüşçü

    YanıtlaSil
  5. Kyotaro Fujimoto k-1 eski ağırsıklet şampiyonu boksta peter okhelloyu nakavt etmiş.peter okhelloyu sinan şamil sam ve oleg maskaevle yaptığı maçlardan hatırlayabilir Türk boks severler

    YanıtlaSil
  6. mesela david haye felan kas yapsa bunlar gibi olamaz demi. bunlar özel kalın kemikli iri yarı insanlar. sadece kasla alakalı değil kalın kemikli.

    YanıtlaSil
  7. Roy selcukla ilgili haberde vsana cevap yazdim
    Okuyabilirsin

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Avrupa yakasında boks salonu önerebilecek var mıdır? Taksim metro hattının üzerindeki herhangi bir yerde olursa daha iyi olur. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. Bazı kara cahiller var sasnıyor ki çok güçlü olunca hemen bir vuruşta adamı öldürecek, yada bir sıkımda kaburgalarını kıracak :) yıllarca bu cahillerle tartıştım, kafalarına girmiş bir kere...her sporun isyediği güç tiplemesi farklıdır..........Bir konu es geçilmesin lütfen, bu dünyanın en güçlü adamı aynı zmanada eskiden karate yapmış ve mma için 1 yıl haızrlık yaptı genede MMA'yın en vasat adamlarını bile yenemedi, düşünün ki bu adam gene dövüşle ilgili ya diğer fövüşle ilgisiz strongmenlerin şansı nedir ? elbette başarılı olan olur ancak tamamen mma'ya geçecek bütün mesaisini ona harcayacak..Bu şahıs harcadı ama başarılı olamadı......1 ton arabada ağırlık kaldıran 90 kg'lik adamı kaldırıp uazaya fırlatır diye sananlar görsün öyle bir durum yok...Mesela bu şahıs güreştede başarısız olur, emin olun orta siklet güreşçiler yener bunu, ama sorsan o kadar kaldıramaz güreşçiler...yetecek kadar kaldırmak sporun doğasına uygun hareket etmek en iyisidir..Yoksa kadın haltercide mmacıdan fazla kaldırabilir, önemli olan fonsiyonel güçtür kullanabilmektir..15 dakika dövüş için 5 saat koşu yapmanın anlamı yoktur, 70 kg adamı güreşte yenmek için 500kg kaldırmanında anlamı yoktur...umarım anladınız sporunuza yetecek kadar zaten sportif testlerde belli oluyor idman durumunuz...

    YanıtlaSil