9 Ağustos 2013 Cuma

"ÇİRKİN VE ETKİLİ"


Röportajları , basın toplantıları hatta medyayla her buluşması eğlenceli sohbetlere sahne olan , boksun fırlama isimlerinden Tony Thompson , İngiltere'nin ardından bu sefer Almanya'yı fethetmeye gidiyor.



24 ağustosta IBF'in ünvan öncesi son eleme maçında Bulgar Kubrat Pulev'in karşısına çıkacak olan Thompson , Pulev için son derece basit bir planı olduğunu söyleyerek, "benim taktiğimi bilirsiniz , çirkin ve etkilidir." dedi.

"Pulev'le Price maçı biter bitmez pazarlıklara başladık. Sadece IBF'in resmi açıklamasını bekliyorduk. Pulev , güçlü ve bir ağır siklete göre hızlı bir adam. Seyirciler için çok iyi bir maç olacak."

"Price maçları bizim için sürpriz olmadı. Onun bizim seviyemizde olmadığını biliyorduk. Pulev için de aynı şeyi düşünüyoruz. Herkes Pulev'in beni ezeceğini düşünüyor ama ben yine çok rahatım."

Rakibin evinde oynamanın kararlara etksi hakkında da yorum yapan Thompson , Almanya'ya nakavt için geldiğini söyledi.

"Kararlardan hiçbir zaman korkmadım. Buraya karar için de gelmedim zaten nakavt etmeye geldim. Eğer iş karara kalırsa da , onu o kadar kötü dövmüş olacağım ki hakemler maçı veremeyecekler."

"The Tiger" , Tomazs Adamek , Bryant Jennings ve Tyson Fury'nin de aralarında bulunduğu 5 ağır sikletin de çeşitli nedenlerle maçtan çekilip karşısına çıkmadıkları Kubrat Pulev'le karşılaşarak Wladimir Klitschko'nun karşısına ne kadar istediğini bir kez daha


"Wladimir'de Allah vergisi kalıp , yetenek ve hız var. Çok disiplinli ve çalışkan birisi. Ama herkes yenilebilir. Bu da onun farkında olduğu için çok sıkı çalışıyor ve onu özel yapan da bu."

Boksa 27 yaşında başlamasıyla ilgili ;

"Bokstan önce pek birşey yapmıyordum ve aklımda boksör olmak gibi bir düşünce de yoktu. Ama ebeveynlik dünyada en zor meslek. Çocuklarımın da boksör olmasına kesinlikle izin vermem. Boks , sert bir spor. Şükürler olsun onlar için bokstan daha iyi fırsatlar oluşturabiliriz."

Tony , karısıyla ilgili yaptığı "bel kırma" açıklamasına da değindi ;

"Uzun süredir evliyiz. Biz de her çiftin yapacağı şekilde bir kutlama yaptık. Birbirimizi çok seviyoruz."

32 yorum:

  1. Modern Tıp bile birşey yapamaz...

    YanıtlaSil
  2. Pulevi Bu gavat yenemez :))

    YanıtlaSil
  3. bende pulev'i avantajlı görüyorum ama bu gavat gerçekten saygı duyduğum bir boksör

    YanıtlaSil
  4. Saygyı hakediyor harbi amaa Gavat amca biraz kilo verse 112 113 süper olur maçları göbegi meydanda son maçlarda ama boyula belli olmuyor

    YanıtlaSil
  5. bazı aktiviteler çok kilo verir yenge ile daha çok takılsın ama maç performansı düşer o zaman gavatın boyu çok avantaj 1.96

    YanıtlaSil
  6. lan bu zencilerin hepsi gavat kampta biraz ip atsın yeterlii :))) yengede insann :))

    YanıtlaSil
  7. ip daha mantıklı katılıyorum

    zayıflatır yenge ama http://static.foxsports.com/content/fscom/img/2013/07/07/070713-WBO-Tony-Thompson-and-wife-BR-PI_20130707221436794_335_220.JPG

    YanıtlaSil
  8. Yanıtlar
    1. yengede insan diyor musun hala?

      Sil
    2. Yok gergedan gibi maşallahh Gavatın fantezisinie bak hele ayılardan hoşlanıyormuşş :))))))))

      Sil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Thompson kazanırsa WK keyif içeceklerini yudumlar, bertaraf edilmiş potansiyel yeni bir isim şerefine. Hoş Pulev' inde WK karşısında sansı oldukça düşük görünüyor fakat daha önce iki defa devirdiği, ezbere bildiği bir isim karşısında üçleme yapmak ziyadesi ile memnun edecektir. Tahminim Thompson bu maçla beraber emeklilik ikramiyesini alır. Pulev bir D. Price değil...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya Wladimirde antrönür yok o beni korkutuyor

      Sil
    2. WK ' nin boksu olgunluk evresine erişti. Şampiyon karekterli boksör, yokluğunun büyük bir eksiklik olacağını düşünmüyorum zaten mevcut piyasada onun kalibresine yakın, potansiyel bir tehdit oluşturacak boksör de yok ufuktada görünmüyor.

      Sil
  11. vitaliyle wladı dövüştürsek şu anda kim kazanır sizce? vitali demek isterdim ama solis macını bugun tekrar izledim. adam yumruk alıyor yüzüne. almıyor değil yani. objektif olursak ben wlad kazanır diyorum

    YanıtlaSil
  12. yahu nereden buluyorsunuz böyle soruları ? :)

    Vitali 42 yaşında, refleksleri eskisi kadar iyi mi ? sürati, çevikliği, gücü gerileme dönemine girmedi mi ?

    yaş farkını ortadan kaldırıp en iyi zamanlarını baz alıp fantastik çocuk kitaplarını aratmayacak hayali bir karşılaştırma yapsam Vitali derim.

    YanıtlaSil
  13. arada 5 yaş fark var? bu gibi ustalara 5 yıl etki eder mi?

    YanıtlaSil
  14. Hele ki 40 lı yaşlarına merdiven dayanmışsa yeri gelir bir iki yılda etki eder, Vitali' nin bazı özelliklerinin geriye doğru gittiği görülüyor.



    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama vitali eskiden iyiye giderken wlad kötüyken iyileşmeye basladı. burda bi ters durum var. vitali nin yaslanması hızlı oldu ama wlad yaslanırken dahada guclendi

      Sil
  15. vitali ve Wladimirin en güçlü zamanlarını yan yana koysak Vitali.. Sebebi 1.Çenesi Wladimir den 3 4 kat daha saglam 2.Kat kat güçlü vurabiliyor 3.Hiç nakavt durumuna düşmemiş hiç yeri yıkılmamış Wladimir 3 maçının 3 ündede nakavt oldu Vitali Her zaman piyasadaki favori agır sikletim olmuştur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wladimir' in yumrukları daha tahripkârdır, özellikle direkleri. Vitali' nin yumrukları Wladimir kadar güçlü olmamakla beraber rakibi nakış gibi işleye işleye bitirir.

      Sil
    2. Ypma Ruiz abi Vitali vurdugunu indirir yumruk gücü zaten fazla vurur Wladimirden o yüzen 45 maçta 41 nakavtı var Ruiz abi yanlışın var...Abi sen Quiet Men sin illaki bilirsin John ruiz ve nikolai valuev maçlarında ikisinde de Ruiz kazanmış ama Valueve vermişler macı sauerlandda oldugundan dolayı dogrumu

      Sil
    3. Bu nicki Ruiz' den ilham alarak seçmedim Asım. :) ama sorunu cevaplayayım Ruiz her iki maçta biraz daha baskın olan taraftı belki verilebilirdi ama Valuev gibi bir yalı kazığına karşı doğru stratejiyle ringde yer almadı gereksiz birçok darbede aldı. Valuev' in panzehiri tam anlamıyla Chagaev ve Haye oldu. Holyfield içinde sadece ilk 4 5 round diyebilirim.

      Vitali' nin nakavt yüzdesinin fazla olması güçlü yumruklarının olduğunu göstermez Asım. Vitali tek vuruş üstadı değil ya da birkaç kombine ile rakibin işini erkenden bitirebilen bir tarzı benimsemedi genel olarak. Solis örneğini getirme karşıma. :) Nakavtların büyük çoğunluğu ( Standart üzeri rakiplere karşı ) maçların son çeyreğinde gerçekleşmiştir.

      Sil
  16. Millet selçuk Aydın WBC de jr.welterweıghtte 4. sıradaa :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yanlışlıkla falan olmuştur mümkün değil naptıda 4.oldu bir anda tamam yükselmesini bekliyordum ama 4.olması saçmalık ya

      Sil
  17. olurr olurrr http://wbcboxing.com/ratings/WBC_RATINGS_AUG_2013.pdf agustos sıralamaları WBCnin :)

    YanıtlaSil
  18. contenderlar arasında 4.sırada WBC selçuk'u seviyor 8-9 olur diyordum ben en fazla

    YanıtlaSil
  19. yok bunu çok zaman bekletmiştiler ya oyüzden dir illaki Zaten herrayı Wbc önermiş sanırsam herfi de nakavtlayınca 4. sıraya oturmuş ama Şampiyon Danny Garcia :)

    YanıtlaSil
  20. selçuk garcia'yı yenemez hatta gümüş kemer sahibi robert ortiz'i bile yenemeyebilir

    YanıtlaSil
  21. Selçuk Aydın' ın çok daha hareketli olması lazım. Sıralamadaki elit boksörler makineli tüfek gibi arka arkaya yumruklar çıkarırken Selçuk 45 lik tabanca gibi tek kurşun atıyor. Hız, çabukluk ve çok güçlü olmayan fakat puan alıcı yumruklarınızın olması ve sürekli rakibe baskı kuran bir stil bulunduğu sikletin ana temasını oluşturuyor. Sert ve güçlü yumruklar bu sikletlerde yan silahlardır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle aynı fikirdeyim ayrıca bende şaşırdım 4.olmasına

      Sil