7 Ağustos 2013 Çarşamba

"SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK SKANDALI OLUR"


17 mayıs tarihinde Rusya'da rakip seyircinin önünde Denis Lebedev'i 11. raundda yatırarak WBA yarı ağır siklet kemerini alan Guillermo Jones bütün boks dünyasını şoke etmişti.

Fakat müsabakadan sonra yapılan testlerde Jones'un dopingli çıktığı ve maçın sonucunun değiştirileceği iddia edildi.

Bu konuyla ilgili konuşan ünlü menajer Don King , çarpıcı iddialarda bulundu ;



"Söylenenlerin hepsi yalan. Bizim burada yaptırdığımız testte Jones'la ilgili sonuçlar negatif çıktı. Zaten başından beri bunu söylüyoruz. Onlar test yaptıkları numuneyi bize vermeyi reddediyorlar. Ama WBA doktoruna bu numuneyi vermek zorundalar. "

"Lebedev teste girmedi bile. Maçtan sonra biz saatlerce hastanede beklerken o gitti ve resmi teste girmedi. Gözünü , beyindeki hasarı filan tedavi ettirdi. Doğru olan da bu ama gitmeden önce idrar numunesi bırakması gerekiyordu. "

"Ünvanı elimizden alamazlar. Bu spor tarihindeki en büyük skandal olur çünkü kesinlikle geri adım atmıyorum. Bütün skor kartlarında öndeydik , zaten 6. raunddan itibaren Lebedev'in gözü kapanmıştı ve maç durmalıydı. Ama adalet yerini bulacaktır."

"Jones , inanılmaz bir dövüşçü. Hayatta düşerseniz , tekrar ayağa kalkmanız gerekir. Jones'da boyle bir adam. Kilo aldı ve şimdi onu Klitschko'lara hazırlıyorum."

81 yaşındaki King , bu konuyla ilgili iddialı ve kemeri kolay kolay vermeyecek gibi duruyor. Şu da bir gerçek ki , boks tarihinin belki de en tecrübeli ve en "çakal" adamı olan Don King kolay kolay yanlış ata oynamaz. Bakalım Ruslarla giriştiği bu mücadeleden galip çıkabilecek mi...  

9 yorum:

  1. Wladimir'de vitali'de bunun aklını alır o ayrıda kesin dopingli bu jones Lebedev inanılmaz maç çıkardı o kadar dayanmasına ve sert karşılık vermesine imkan yok kesin doping var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. orası belli olmaz.jones öyle kolay lokma değil.demir çene var adamda.ayrıca lebedevin suratını ne hale getirdiğini görmüşsündür.vitali wladamir den biri ile karşılaşsa süpriz sonuç olabilir.

      Sil
    2. vitali zaten bırakıcakta son bir maç yapıp Wladimir yer jones'u ayrıca doping'li bu herif testlerde furosemide maddesi çıkmış ikinci numune talep edilmiş

      Sil
  2. maçı izleyen herkes anlar kesin dopingli jones kariyeri boyunca lebedev'in karşısında sergilediği performansı sergilemedi çene'ye yediği yumrukları hissetmedi bile doping'li kesin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doping yapınca lebedevin yumrukları etkisiz mi oluyor?nasıl bir doping bu arkadaş.rakibin yumruklarını yumuşatıyor:)

      doping falan hikaye arkadaşım.evire çevire haşat etti lebedevi.neden?çünkü lebedev yanında tüy sıklet gibi kaldı.burda dedik.lebedev cruiserweight de hafif kalıyor.lebedev tam bi hayvana rastladı ve tanınmaz hale geldi.hem de evinde rusyada.bunu hazmetmesi kolay değil tabi.böyle iddialar saçmalık.çeneyi sağlamlaştıran bir doping varsa hemen khan ondan kullansın:) iyi gelir.

      Sil
    2. sen yanlış anlamışsında doping yüzünden adam çok sert dövüşdü önceki maçlarına bak böyle bir peformansı hiç yok Lebedev sıradan bir boksör değil gayet sert vuran bir adam jones'un kariyei boyunca çenesi ortalamaydı ne olduda bir anda demir çene yaptınız bu doping'liyi kardeşleri'de asla yenemez özellikle wladimir'i şu anda yenmesine imkan yok

      Sil
  3. Don King siyah konuşan, beyaz yaşayan, yeşil gören bir amcamızdır.

    YanıtlaSil
  4. vay be adama bak. ağzında puro eksik olmaz tysonu kandırdı adam 81 yasında tas gibi masallah. demekki dolandırıcı olmak gerekiyo bu hayatta :)

    YanıtlaSil
  5. don king böyle iyi bir boksörünü ruslara yedirmez bence.jones a rakip bulmak şu formuyla zor.kaçarlar çoğu.lebedevin suratını görünce.

    rusyada lebedevi bu hale getirmesi ruslara koymuş olacak ki saçma iddialarda bulunmaktan geri durmuyorlar.

    YanıtlaSil