23 Temmuz 2013 Salı

TROUT - LARA YALANLANDI


Golden Boy'dan sonra Mayweather Promotions şirketi de Trout - Lara müsabakasının , Las Vegas'da gerçekleşecek olan Mayweather - Canelo gecesinde yapılmayacağını açıkladı.

Açıklamaya rağmen , Trout - Lara maçının geceye sokulmasıya ilgili pazarlıkların sürdüğü konuşuluyor. Bunda ısrar edilmesinin sebebi ise , PPV (izle-öde) rekoru kırması beklenen bu gecede alt maç da olsa dövüşebilmenin , milyonlarca insanın kendilerini izleyeceği anlamına gelmesi. 

Fakat buna rağmen müsabakanın boxrec sitesinden çıkartılması , daha dövüşün gerçekleşip gerçekleşmeyeceği hakkında bile henüz kesinleşmiş bir bilginin olmadığını gösteriyor. 



3 yorum:

  1. x

    rekor kırmak istiyosanız ödlek floydu ikna edin pacman macına bu kadar basit...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rekor kırıldı zaten Floyd-Alvarez maçı hasılat rekoru kırdı
      'Golden Boy Promotions adına konuşan Richard Schaffer, 2007 yılında 18 milyon 419 bin 200 dolarlık hasılatıyla bu alanda rekoru taşıyan Floyd Mayweather Jr. - Oscar De La Hoya maçının hasılatının, 14 Eylül'de gerçekleştirilecek Floyd Mayweather Jr. - Saul Alvarez maçının hasılat tarafından geride bırakıldığını söylerken, geçtiğimiz ay 18 milyon 647 bin dolar olarak açıklanan gelirin bu ay sonuna doğru 19.5 milyon dolar seviyesine geldiğini duyurdu.' (alıntıdır)

      Sil
  2. gelir kaynakları ne oluyor boks karşılaşmalarının genel olarak?

    YanıtlaSil