22 Temmuz 2013 Pazartesi

HAFTASONU PROGRAMI


Bu cumartesi boksseverler yine güzel maçlara tanık olacaklar. Almanya'da Ahmet Öner'in düzenleyeceği gecede iki Türk ringe çıkarken ABD'de de zirveyi yakından ilgilendiren bir yarı orta siklet müsabakası yapılacak.

Selçuk Aydın - Aaron Herrera ;

Selçuk Aydın , uzun zamandır hırsla hazırlandığı rakibine cumartesi günü ringi dar etmeyi planlıyor. Bu maçta alınacak br nakavt , belki de ABD'ye dönüş bileti demek. Selçuk Aydın'da bunun farkında olduğundan dolayı bu maça çok iyi hazırlanmış görünüyor. Selçuk Aydın , alıştığımız performansını yansıtarak özlediğimiz nakavtlardan birini gösterebilecek mi ? Cevabı 27 temmuz cumartesi günü TSİ 21.00'da. (Eurosport canlı)


Odlanier Solis - Yakup Sağlam ;

Ahmet Öner'in bir başka boksörü Odlanier Solis , Selçuk Aydın'la aynı gece , IBF kıtalararası kemerini Yakup Sağlam'a karşı koruyacak. Vitali Klitschko karşısındaki şansız yenilginin ardından Konstantin Airich ve Leif Larsen müsabakalarıyla toparlanan Solis , Türk boksör Yakup Sağlam karşısında ter dökecek. Ahmet Öner yaptığı açıklamada , Solis'in kilo problemini aştığını , eylül ayında tekrar maça çıkacağını ve hedeflerinin Vitali değil , Wladimir Klitschko olduğunu söyledi. Tomasz Adamek'le bir maçın gündeme gelebileceğini de ekleyen Öner , diğer müsabakaların sonucuna göre hareket edeceklerini belirtti.


Andre Berto - Jesus Soto Karass ;

Yarı orta siklette tekrar şampiyonların radarına girmek isteyen iki isim , Andre Berto ve Jesus Soto Karass , cumartesiyi pazara bağlayan sabah TSİ 05.00'da ABD'de karşılaşacaklar.

Berto'nun bu sefer , Guerrero karşısında felakete yol açan Mayweather stili defansif tarzını bu sefer kullanmayacağı daha doğrusu yeni antrenörü Virgil Hunter'ın buna izin vermeyeceği konuşuluyor. Mayweather'ı emekli olmadan yakalamak isteyen bu iki isimden hangisinin başarılı olacağını yine pazar sabaha karşı göreceğiz.



14 yorum:

  1. berto ve karass floyd la karşılaşmazlar .onlara kadar daha çok kaliteli isim var piyasada

    ggg

    YanıtlaSil
  2. Yakup sonunda sağlam bir sopa yiyecek. :)

    Adamek maçını ayarlarsa Solis için çok kolay bir galibiyet olur, hem de sıralamada ilk 5'e götürür. (münzevi)

    YanıtlaSil
  3. solis'in kilo problemini aşması iyi olmuş (fotoğraf'da göbeği balkon modunda gözüküyor ama eski foto'dur heralde) yakup'u nakavtlar diye düşünüyorum rahat bir şekilde Selçuk aydın'nın kesin kazanması lazım iyi bir performansla Berto karass'ı rahat pataklar ama Floyd'la karşılaşsa bile en ufak bir şansı yok berto'nun

    YanıtlaSil
  4. TV selçuk maçını falan verecek midir?

    YanıtlaSil
  5. selçuk boyun fıtığı olmuş söylediğine göre karass maçından sonra maç'dan öncede boyun sakatlığı varmış link=http://www.karadenizgazete.com.tr/?menu=3.1.0.0&id=18382

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sinan şamilin çok güzel bi lafı var kaybedenlerin her zaman bahanesi vardır diye ya cuk oturur bu muhabbete

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Formda gözküyor bizim selçuk zaten bu maçı kaybetme gibi bir lüksü yok iyi biliyor bunu
    resmi instagram hesabın'dan
    http://instagram.com/p/cG5FkQu91j/

    YanıtlaSil
  8. v

    zayıflamış gücü asaleti gitmiş gibi gözüküyor. hayırlısı bakalım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 60 kilo olması lazım gayet iyi bir kilo selçuk için zaten bu siklette 60'ı geçemez

      Sil
    2. selçuk 60 kiloya düşerse paspas ederler ortalama üstü rakipler.kaldırmaz bünyesi.

      hiç kilo almadan yarı welter başladığı gibi gitse iyiydi de welterde bile kilo problemi çekmeye başlamışken yarı weltere inmek bile handikaptır ztn

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    4. maç light welterweight'de olucak 63.5 kilo en son sınır zaten olsa olsa 63 kilo olur anca şu an için
      Not=bencede yarı welter selçuk için daha iyiydi

      Sil