2 Temmuz 2013 Salı

GOLOVKIN DAĞITTI


Gennady Golovkin , Matthew Macklin`i nakavt ederek WBO ve IBO orat siklet kemerlerini korudu.

Maçın başından itibaren müsabakayı üstün götüren Golovkin , 3. raundda karaciğere vurduğu darbeyle rakibini yatırmayı başardı.

9 yorum:

  1. Golovkin'in karşısına çıkmak yürek ister şimdi. Orta siklette sağlıklı bir Martinez'den başka zorlayacak yok, asıl rakipler süper ortada. Ward veya Froch ikisi de Golovkin'i zorlayacak rakipler, yakında bu maçları göreceğiz sanırım. (münzevi)

    YanıtlaSil
  2. v

    golovkin ward a froch a dayanamaz onlara göre fiziği zayıf golovkinin fiziği tam orta siklet fiziği yukarısı onun icin tehlike olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ward pek abartılcak bir adam değil güç konusunda ayrıca çok sakatlık yaşayan biri dışardan dövüşüyor Golovkin'nin sert yumruklarına dayanamaz froch'da savaşç ı bir boksör çok saygı duyuyorum ama onunda golovkin'ni yenebilceğini zannetmiyorum

      Sil
    2. v

      glovkin güç olarak onlara ayak uydura bilir ama fiziksel olarak dezavantajlı, süper ortada böyle dominant maçlar yapacağını sanmıyorum ward fizik olarak tam süper orta teknik ve cok stratejik dövüşüyo, süper ortada ward tarzında dövüşen yok gibi, bu siklette ward a karşı favori gösterebileceğin biri bence yok. golovkin le froch un tarzları birbirine benziyo ama froch tam süper orta fiziğide golovkinden üstün o yüzden froch daha avantajlı.tabi boks bu golovkinde boş adam değil ne olacağı belli olmaz.

      Sil
  3. martinezin stili ters olsada bence favori golovkin.martinez çok düşüyor.ve kolay düşüyor.golovkin çok rahat indirebilir.ama ters bir yumruklada golovkini ko da yapabilir.golovkinin çenesi sağlamsa rahat alabilir.test edilmedi çenesi.ama martinezin çenesinin sağlam olmadığı kesin.bu ise golovkinin büyük avantajı.martinez son karşılaşmalarının çoğunda down oldu.

    golovkin martinez karşılaşması zor olacak gibi.hbo ve shotime boksörleri.managerler farklı.para konusunda sıkıntıda olabilir.

    YanıtlaSil
  4. Martinez 38 yaşında ve 2013'ü kapattı, artık 40 yaşında eski performansına geri dönemez. Zaten diyor 2-3 maçım daha var diye ama bunları da Golovkin, Alvarez, Floyd gibi üst seviye adamlarla yaparsa seri mağlubiyetlerle kariyerini noktalar. (münzevi)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belli noktalara katılıyorum ama orta siklet'de olursa Martinez floyd'uda alvarez'ide yener Golovkin maçı içinde yüzde 50/50 diyorum ben kimse net golovkin alır martinez alır diyemez
      'HAYEMAKER'

      Sil
  5. v

    bencede martinez maçında golovkin favori olur, ama martinezin golovkinle maç yapacağını sanmıyorum amerika tarafından kendi tarzına uygun rakipler seçer gibime geliyo...

    YanıtlaSil
  6. bu arada floydla saul alvarez şehir şehir geziyolar tanıtım için baya para kaldıracaklar galiba

    YanıtlaSil