3 Temmuz 2013 Çarşamba

"FURY ŞAKA GİBİ"


Cumartesi gecesi David Price ile çıkacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdüren Tony Thompson , ağır sikletlerle ilgili açıklamalar yaptı ;

"Şu Tyson Fury şaka gibi biri. Sporda ciddi olduğunu düşünmüyorum. İngilizlerden Dereck Chisora`yı beğeniyorum. Bütün kalbiyle dövüşüyor , herşeyini veriyor. Seyirciler için iyi bir isim. Ayrıca David Haye`e de hayranım. Küçük bir ağır siklete göre atletik ve güçlü."

Thompson , David Price`ı ikinci kere yendiği takdirdeki yol haritası ile ilgili ise şunları söyledi ;

"Wladimir ile karşılaşmayı tabiki isterim fakat olacağını sanmıyorum çünkü daha önce ona 2 kere yenildim. Vitali veya hiçbir şey yapmadan uzun süredir WBA kemerini elinde tutan Povetkin`le bir müsabaka ayarlanabilir."





6 yorum:

  1. Povetkin seni yer thompson

    YanıtlaSil
  2. povet, tony,i öyle kolay yenemez.

    YanıtlaSil
  3. en , iyi ingiliz boksör bugüne kadar 2si ,lennox lewis ve frank bruno,dur.

    YanıtlaSil
  4. povetkin yener thompson seni her türlü price yenınce fazla havalanmışsın
    'SWİFT'

    YanıtlaSil
  5. povet tembel maç sayısı belli huck karşısında afalladı tony bu yaşta bir yılda viladimir,genç price,la karşılaştı ve yendi ve rövanşa çıkacak helal vallahi.

    YanıtlaSil
  6. povetkini beğenin yada beğenmeyin ama gözüktüğünden fazlası var o çozuğun.düz gibi gözükse de hızlı elleri olan atak ve sağlam çeneli boksör.bence thompson ı yer.ama thompson da bugünün piyasası için çok çok önemli bir boksör yabana atmayın derim

    YanıtlaSil