14 Temmuz 2013 Pazar

FROCH KEMERDEN VAZGEÇMEYECEK


IBF ve WBA süper orta siklet şampiyonu Carl "The Cobra" Froch , rakibi kim olursa olsun dövüşeceğini söyledi.

Froch , IBF`in 6. sıradaki İngiliz George Groves`u zorunlu rakip olarak belirleyebileceğini söylerken , o durumda kemeri boşa çıkarmaktansa Groves`la karşılaşacağını söyledi.

"Eddie Hearn`ün bana söylediğine göre Lucien Bute sakatlandığı için Groves zorunlu rakip olacakmış. Sanırım Brandon Gonzalez ve Edwin Rodriguez`de 2. sıra için dövüşecekler. Şu anda resmi olarak birşey söylenmedi ama Groves zorunlu rakip olabilir ve bende kemerden vazgeçmeyeceğim. Bu sporu seviyorum ve George Groves da dahil herkesle dövüşürüm."

Carl Froch , George Groves`la dövüşeceğini söylesede , bunun öncelikli planı olmadığı malum. Çünkü Mikkel Kessler`i yendiği müsabakanın ardından Froch köşesinden yapılan açıklamalar Mikkel Kessler ile yapılacak 3. maçı veya Andre Ward`la yapılacak bir rövanşı içeriyordu. Eğer Froch`un söylediği gibi Groves zorunlu rakip olarak seçilirse Eddie Hearn`ün planları suya düşecek gibi duruyor.

3 yorum:

  1. x

    boksör dediğin böyle gider yapacak, tabi lafta kalmamak şartıyla...

    George Groves un biraz daha pişmesi lazım bence froch icin...

    YanıtlaSil
  2. George Groves çok iyi boksör inanılmaz yetenekli bir adam ama froch'la maç yapmasın daha 1-2 maç yapıp sıkı hazırlanması lazım
    'SWİFT'

    YanıtlaSil
  3. edwin rodriguez froch için ciddi rakipler arasında.

    (ko'cu)

    YanıtlaSil