3 Temmuz 2013 Çarşamba

SIRADA FROCH MU VAR ?


27. maçında 27. galibiyetini alan ve 24 nakavta ulaşan Gennady Golovkin`in bir sonraki hamlesi şimdiden tartışılıyor.

Bazı yerlerde Kazak boksörün bir sonraki karşılaşması için Sergio Gabriel Martinez ismi konuşulurken , menajer Eddie Hearn tarafından da sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Eddie Hearn`e göre Golovkin , gelecek sene siklet yükselterek IBF ve WBA süper orta siklet şampiyonu Carl Froch`la karşılaşabilir.

Hearn , "Golovkin kimsenin karşılaşmak istemediği birisi ve tam bir canavar. Demir çeneli Froch ile siklet gözetmeksizin en sert vuran isimlerden biri olan Golovkin`in müsabakası efsane olur. Froch kimseden kaçmaz , yani bu maç 2014 ortalarında gündeme gelebilir." diye konuştu. 



2 yorum:

  1. v

    froch golovkin maçı seyir acısından cok zevkli olur ikiside dövüşgen, fakat froch golovkini bence döver...martinezi ikna etseler golovkin maçına daha zevkli maç olur, ama golovkin martinezin hiç istemeyeceği tarzda bi rakip bence...

    YanıtlaSil
  2. hazır bi golovkin froch u yer düşüncesindeyim.izlerken çok belli etmese de inanılmaz bilekleri ve çenesi olan biri golovkin froch un boks yeteneği kısıtlı gard filan pek yok uzak tutamaz golovkini diye düşünüyorum

    YanıtlaSil