23 Temmuz 2013 Salı

DEL BOY'A İYİ HABERLER


Malik Scott'ı 6. raundda yatırarak ses getiren Dereck Chisora , ardarda iyi haberler alıyor.

Eylül ayında tekrar ringe çıkmayı planlayan Chisora , ardı ardına aldığı maç tekliflerinden sonra bu sefer de Avrupa Şampiyonluğu kemeri (EBU) için şampiyon Kubrat Pulev'e zorunlu rakip ilan edildi. 



Wladimir Klitschko'ya rakip olmak için rakip arayan Kubrat Pulev'in Chisora ile dövüşüp dövüşmeyeceği henüz belirsizken menajer Frank Warren Del Boy için yine Deontay Wilder ismini telaffuz etti.

Scott nakavtından sonra Audley Harrison , Tony Thompson , Martin Rogan , Lucas Browne gibi isimler de Chisora ile ringe çıkabileceklerini belirtmişlerdi.

23 yorum:

  1. kubrat pulev-chisora maçı çok iyi olur kim kazanırsa wladimir'e rakip olur gibi gözüküyor olursa bence pulev kazanır

    YanıtlaSil
  2. dereck avantajlı pulevin maç, eksiği var.

    YanıtlaSil
  3. bi sakatlık olmazsa pulev chisora yı yer diye düşünüyorum

    dipnot yorumuma aldanmayın pulev i hiç bir zaman beğenmedim piyasada adam olmadığından abartılan 10 15 sene öncenin ortalama isimlerinden bi fazlası olmadığını düşünüyorum

    YanıtlaSil
  4. David haye daha çok hakediyor chisorayıda yendi zaten..

    YanıtlaSil
  5. öyleyse abartılmış adam derecki nerde yenermiş dereck bu kadar basitmi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence hayır tekniği çok zayıf cesareti takdir edilesi ortalamanın biraz üstünde sertlikte vasat bir boksör derek şu dandik ağırsiklet piyasasında bile ondan iyi 20 30 boksör vardır en az ağırsiklet dövüşebilecek.

      izleyenlere keyif veren bir stili olduğundan fazlasıyla kollanıyor o kadar.ha kollanmaya devam etsin o ayrı.maçları keyif veriyor

      Sil
    2. bıraksan bir orduya tek dalar biraz deli cesareti var

      Sil
  6. del boy n bi tane sağlam boksör yendiği görülmüş değil.

    YanıtlaSil
  7. dandik piyasa buysa dereck sıfırsa eskilerden bahsetmeyelim bu piyasanın kıymetini bilelim dereck gibi güçlü adamdan 20-30 adam var .

    YanıtlaSil
  8. dereck tehlikeli zincire bağlı heybetli köpeğe yaklaşmakta korkmaz, köpek saldırsa bile boğuşur dişlerinden korunursa az hasarla sıyrılır, köpekte biraz zarar görebilir.

    YanıtlaSil
  9. dereck bizdeki trafik magandası 5-8 kişilik serseri ,maganda grubu silahsızsa bıçaksızsa bu grubu rahat dağıtır, çil gibi dağılırlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. x

      :D yok o kadarda olmaz. köpek örneği iyiydi:D

      Sil
    2. x

      ama sana söyleyim dereck bişe yok, işi bilen biri ona 4. raundu göstermez.

      Sil
  10. istanbulda bunun gibiysen dayılanmazlar ama kimileri kalleş kör kurşun götürür kalleşliğe dağlar bile dayanmaz bileğine güvenmeyen bir sürü korkak , kalleş var.

    YanıtlaSil
  11. zaten tek adama 2 kişinin bile dalması delikanlılağa sığmaz ama ben 3 serseriyi benzettiğimi bilirim.

    YanıtlaSil
  12. vitali neden 12 yi gördürdü ya haye indircenden değil 5,te boşlunu yakaladı ve değerlendirdi.

    YanıtlaSil
  13. x

    sporculuğumda dereck gibi serseri kılıklı hava civa tipler maçlara girerdi süt cocukları dedikleri tevazulu cocuklar onları eze eze döverdi, dereck i o erserilere benzetiyorum ama eze eze dövecek adam yok yada cok az...sade cesaret bi yere kadar...dereck şuan piyasada şu konuma geldiyse piyasanın dandikliğinin en iyi göstergesidir. yanlış anlaşılma olmasın, ben dövüşken boksörleri beğenirim, ama dereck in boksunda bişe yok.son maçı izlerken dedim kimlere kaldık bu nası maç.

    YanıtlaSil
  14. dereck,ten daha kötü dandikler var x helenius tevazulu çocuk ama dereck helenden güçlü.

    YanıtlaSil
  15. x

    tabiki dereckden daha dandikleride var...sade tevazuda bi işe yaramaz hatta tevazu sporda hiçbi işe yaramaz, o karakteristik bi özellik, olursa iyi olur.

    YanıtlaSil