8 Mayıs 2013 Çarşamba

WLADIMIR`DEN VAZGEÇMEDİM


29 haziranda Manuel Charr`la ringe çıkmaya hazırlanan David Haye , Wladimir Klitschko ile rövanş yapmak istediğini belirtti.

"Pianeta gibi adamların kardeşler karşısında hiç şansı yok. Wladimir ile olan maçı yorumları dinlemeden sessiz izlerseniz onun canının daha çok yandığını göreceksiniz. Maç boyunca sarıldı ve tuttu. Bana sağlam vuramadı. Piyasasda benim hızımdan ve gücümden kaçabilecek kimse yok."

Yine bildiğimiz sivri konuşmalarından birini yapan Haye , Vitali`yi de unutmadı ;

"Charr`ı yenip beklemeyeceğiz. Daha etkileyici işler yapıp Vitali üzerindeki baskıyı artıracağız. Chisora`yi 12 raundda ancak yenebildi ben 5. raundda yatırdım. Vitali Charr`ı da ancak doktor kararıyla yenebildi ve o doktor`da Vitali`nın adamlarındandı. Ama bütün bunlar geçti şimdi işimi yapmanın zamanı."


8 yorum:

  1. Olası bir Vitali - Haye maçı Wlad - Haye maçından seyir zevki çok daha yüksek bir müsabaka olacaktır.Vitali yumruk almaktan çekinmeyen bir sitile ve Lennox'un bile yıkamadığı demirden bir çeneye sahip.Şu ana kadar hiç knockdown olmadı.Haye'in el hızını, ayak oyunlarını son olarakta combinasyonlarını eklediğimiz zaman Lennox - Vitali maçından bu yana bu sikletteki en iyi müsabakayı izleyebiliz.Gerçekleşirse tabiki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı fikirdeyim bu maç gerçekleşirse seyir zevki baya keyifli olucak

      Sil
    2. lennox un bile yıkamadığı demeyelim ona gözünden dolayı maçı bitirmesi normal hakemin de bi fiyasko olup bitirmeseydi yzde doksandokuz yeri öperdi.

      profte hiç nakavt olmadı diye abartmayalım vitaliyi.amatörde ve kickboks kariyerinde yada yaptığı idmanlarda nakavt olmuşluğu var

      vitali zaten kendi stiline uygun rakiplerle dövüştüğü için ayrıca da ağırsiklet tarihinin en kalitesiz dönemine denk geldiği için kolay nakavt olmaz.piyasada demir yumruk denebilecek kim var ki zaten

      Sil
    3. vitali büyük boksör'dür lennox kadar olmasada

      Sil
  2. ağır sikletten Klitschkolar yüzünden nefret ettim, floyd 1 bunlar 2-3.bunlara tyson lenox gibi adamlar lazım david hye felan hikaye, paraya sıkıştı heralde ilgi çekip maç ayarlanmasını istiyo .. boş boş konuşuyo ''sarıldı tuttu'' diyo sanki kendisi bişeyler yapmaya calışdı. madem cok hızlısın tutturma duyanda maçlar sarılarak başlıyo sanır.

    YanıtlaSil
  3. Madem vazgeçmedin W. Klitschko maçından sonra neden emekliye ayrıldın ? hadi emeklilikten vazgeçtin geriye döndün peki neden ortalamanın altında senede 1 maç yapıyorsun. Hedef Ünvanları kazanıp uzun süreler koruyup gerçek bir şampiyon olarak anılmak mı yoksa kısa yoldan cebi doldurup tekrar kenara çekilmek mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen...onu yu yeneceğine kendininde inandığını hiç sanmıyorum...

      Sil
  4. Wladimir 31 ağustos'da Povetkin ile maç yapıcak zorunlu artık ihale kararı bu

    YanıtlaSil