10 Mayıs 2013 Cuma

CHISORA - WILDER İÇİN HENÜZ ANLAŞMADIK


Menajer Frank Warren`ın Dereck Chisora - Deontay Wilder maçını açıklamasına tepki ve yalanlama geldi.

Golden Boy Promotions CEO`su Richard Schaefer , Frank Warren`a maçı açıklamaması için 4 tane e-mail attıklarını ve buna rağmen açıkladığını söyledi. Henüz kesin birşey olmadığını belirten Schaefer , o yüzden kendisinin de herhangi bir açıklama yapmadığını belirtti.

Bütün bu menajerlik oyunları müsabakayı şimdilik zora sokmuş gibi gözüküyor.


5 yorum:

  1. wilder için gereksiz bir maç olur.chisora zaten iyi rakiplere hep kaybetmiş.kaybedenle karşılaşmak gereksiz risk.kazandığında da olay olmaz.

    YanıtlaSil
  2. Son 4 maçın 3 ünü kaybetmiş bir boksör ne derece ciddi bir rakip olarak görülebilir bu tartışılır. Chrisora' nın ring dışı yaptığı madrabazlıklar sanırım popülaritesini biraz yükseltti ! yoksa boks adına pek fazla bir numarası olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca sakat sakat maça devam eden Heleneius karşısında baskın gözükmesi sergilediği performans sanırım biraz aldatıcı oldu. Onun ekmeğini yedi yemeye de devam ediyor.

    YanıtlaSil
  3. vitali'ye karşıda 12 round maç çıkardı maç olursa Chisora wilder'i yenebilir wilder için çokda kolay bir rakip değil zaten çerez adamlarla maç yapıyordu chisora karşısında test edilir gücü

    YanıtlaSil
  4. evander holyfield12 Mayıs 2013 00:42

    ross rhea ya katılıyorum wilderin gercekten test edileceği bir mac cenesinin sağlamlıgı gücü vs bu macta ortaya cıkar

    YanıtlaSil
  5. Chisora, maç öncesi ve sonrası yapacağı şaklabanlıklarda Wilder' ın sinir katsayısını sınamaya- 'test' etmeye yarayabilir.

    YanıtlaSil