27 Mayıs 2013 Pazartesi

FURY TEKLİFLERE KAPALI


Steve Cunningham galibiyetinden sonra IBF federasyonu şampiyonu Wladimir Klitschko`ya zorunlu rakip olabilmek için eleme maçına çıkma hakkı kazanan Tyson Fury , kendisine gelen maç tekliflerini geri çeviriyor.

David Haye`den sonra Dereck Chisora`nın da bir teklif sunduğu yenilgisiz boksörün , tek hedefinin Kubrat Pulev`le eleme maçına çıkıp Klitschko`ya zorunlu rakip olabilmek olduğu menajeri tarafından dile getirildi.

Tyson Fury , özellikle twitter hesabından yaptığı açıklamalarla çok konuşulmuş , hatta lisansının geri alınması bile gündeme gelmişti. Şu sıralar biraz daha sessiz görünmesinin nedeni Kubrat Pulev`le olan pazarlıklar gibi görünüyor. 

IBF , 4 büyük federasyon arasında kurallarına en bağlı  federasyon olduğundan olası birPulev - Fury maçının galibinin söylendiği gibi Wladimir Klitschko`ya zorunlu rakip olma ihtimali çok yüksek.

3 yorum:

  1. Bu adamda bi numara yok .

    YanıtlaSil
  2. fury boş bir adam Kubrat Pulev maçı olursa pulev nakavtlar ileryen roundlar'da cunnigham bile knock-down yaptı 10 santim daha boy olsa adam'da fury'yi bitirirdi

    YanıtlaSil