9 Mayıs 2013 Perşembe

WARREN AÇIKLADI ; CHISORA WILDER`LA KARŞILAŞACAK


İngiliz menajer Frank Warren kendi internet sitesinden , boksörü Dereck Chisora`nın yeni rakibinin Deontay Wilder olduğunu açıkladı.

15 haziran cumartesi günü Londra`da Wembley stadında 10 raund üzerinden yapılacak olan müsabaka , iki boksörün seyir zevki yüksek isimler olmasından dolayı , ilgi çekeceğe benziyor. Dereck Chisora son maçında Hector Avila`yı ancak 9. raundda teknik nakavtla yenmişti ama kendisinin büyük maçlarda farklı bir motivasyon kazandığı ve yüksek performans gösterdiği biliniyor.

Öte yandan Deontay Wilder`da yavaş yavaş üst düzey maçlara çıkarak 28 müsabakada yaptığı 28 nakavtın tesadüf olmadığını herkese kanıtlamak amacında. Geçtiğimiz haftasonu hırsızlık yaptığını zannettiği bir kişiye saldırmaktan gözaltına alınan Wilder , son maçında Audley Harrison`u dağıtmış ve e kısa sürede İngiltere`ye maç yapmak üzere döneceğini söylemişti.


3 yorum:

  1. Maç BoxNation'dan yayınlanacak.Türkiye için şimdilik herhangi bir yayıncı görünmüyor.

    YanıtlaSil
  2. chisora hiçbir büyük maçı kazanamamış bir boksör.kariyerindeki tek kayda değer galibiyeti bitik olan dany williams a karşı.

    YanıtlaSil
  3. chisora büyük maçlar yaptı kaybetti (helenius'u çok açık bir şekilde yendi ama hakemler vermedi) iyi para kazandı ama başarısız bir boksör konumunda şu anda wilder'ı yenerse çıkışa geçer amerika'nın umudunu bitirir

    YanıtlaSil