9 Mayıs 2013 Perşembe

CANELO VS MAYWEATHER GELİYOR MU



                                      

Golden Boy Promotions'un Ceo'su Richard Schaefer,bu maçın gerçekleşmesi için çalışmalara başlayacağını söyledi.Düşünülen tarih ise 14 eylül.

Bu maç için tek sorun maçın hangi siklette gerçekleşeceği.Geçen yıl Light Middleweightte Miguel Cotto'yu yenip WBA(super) kemerini kazanan Floyd Mayweather acaba yine siklet mi yükseltecek yoksa bu maç catchweight mi yapılacak? Richard Schaefer herşeyden önce hem Showtime kanalının hemde Saul ''Canelo'' Alvarez'in bu maçı çok istediğini belirtti.İki boksör de yenilgisiz.Saul Alvarez şuan Light Middleweightte Wbo,Wba(normal) ve The Ring şampiyonu.


16 yorum:

  1. bende boks sevgilisibirisi olarak yazabilirmiyim )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman diyim site işine bence hiç girmeyin. Maddi boyutundan dolayı belli bir zaman sonra kapanmak zorunda kalıyor. Bir ton yazı ve yorum heba oluyor. 'Blog' yani bu platform görsellik ve kullanılabilirlik açısından gayet güzel bence. Bünyesinden bulunan bir kaç farklı eklenti monte edilebilir. Zamanla katılımın artmasıyla daha da renkli ve güzel hale gelecektir diye umuyorum.

      Sil
    2. Kaç kişi online eklentisini kullanabilirsin Quasimodo biz de potansiyeli görmüş oluruz. :)

      Sil
  2. floyd mayweather 14 eylül'de ringde olacığını açıkladı zaten rakip belirsiz büyük ihtimalle Canelo veya khan olucak canelo ile maç olursa yüzde 60 Floyd kazanır ama sıkı bir maç izlemiş oluruz

    YanıtlaSil
  3. floyd alvares yada khanla maç yapmayı kabul ederse büyük bi cesaret örneği göstermiş olur)) khan biraz formsuz ama hızlı sert ve teknik bi boksör cenesine dikkat ederse floydu yenebilir.

    YanıtlaSil
  4. hatta kesin canelo olucak gibi

    YanıtlaSil
  5. khan olursa gene sonucu belli bir karşılaşma olur.danny garcia yada canelo olursa herşey olabilir.garcia tek yumrukla ko yapabilecek potansiyele sahip.judah karşısında da 12 round boyunca çok iyi dayandı.test mücadelesini geçmiş oldu.

    YanıtlaSil
  6. bradley-juanma karşılaşmasının kazananıda floyda rakip olabilir.floydu sayı ile mağlup ettirmezler.büyük paralar döndüğü için.onun için bradleyin fazla şansı yok floyd karşısında.juanma defansif açıdan çok açıklar versede her an ko yapabilecek güce sahip.daha şanslı.bence rövanş karşılaşması olmalı floydla juanma arasında.

    YanıtlaSil
  7. ne test'i Danny garcia zaten ortalığın tozunu attıran bir adam herkesi yendi kendi sikletinde floyd'la maç yapmaz siklet yükseltmeyi düşünmüyor zaten tek umudunuz Canelo kaldı Floyd onuda yensinde başka bahaneler bulun juanma'yı çok açık şekilde yendi floyd rövanş falan olmaz bradley'i rahat yener floyd'u tutamaz bile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şeyh uçmaz mürid ucururderler ya o misal:)

      Sil
    2. floyd'u yenerse danny garcia yener tabi siklet yükseltmesi lazım yoksa canelo bradley khan yenemez floyd'u

      Sil
    3. prof boks ne olacağı belli olmaz omuzundan seker çenesinde patlar...bu boksörler üst seviye ne olacağı hiç belli olmaz...

      Sil
    4. zaten floyd çeneyi korumak için omuz defansı yapıyor sürekli ama çenesi'de sağlam yakında açıklanır büyük ihtimalle canelo olucak rakip

      Sil
    5. bakalım?...

      Sil
  8. Edilebilir, kolayı var.

    Klitschkoları öven, efsane statüsüne koyan bir başlık aç linkini Twitter' dan gönder ışık hızıyla yazacaktır. :)

    YanıtlaSil
  9. Dünyanın En çok Kazanan 5 Sporcusu ;

    1. Floyd Mayweather, Jr. (Boksör - 90 Milyon Dolar) #Easymoney #moneyteam 44-0
    2. LeBron James (Basketbolcu - 56 Milyon Dolar)
    3. Drew Brees (Amerikan Futbolu oyuncusu - 47 Milyon Dolar)
    4. Kobe Bryant (Basketbolcu - 46 Milyon Dolar)
    5. Tiger Woods (Golfçü - 40 Milyon Dolar)

    YanıtlaSil