13 Mayıs 2013 Pazartesi

DON KING`DEN BÜYÜK DAVET


Ünlü menajer Don King , 17 mayısta yapılacak olan Denis Lebedev - Guillermo Jones müsabakasına Rusya devlet başkanı Vladimir Putin ve Panama devlet başkanı Ricardo Martinelli`yi davet etti.

Putin`in , Rusya`yı demokrasi ve insan hakları konusunda kimsenin durduramayacağı şeklindeki açıklamasına destek verdiğini beirten Don King , Rusların sevgi dolu insanlar olduğunu ve sporun demokrasi , barış ve özgürlük için birleştirici bir unsur olduğunu söyledi.

Rus Denis Lebedev ve Panamalı Guillermo Jones arasındaki müsabaka WBA yarı ağır siklet (cruiserweight) kemeri için yapılacak.


5 yorum:

  1. demokrasi insan hakları vs = kapitalizm

    YanıtlaSil
  2. Don King,her ne kadar boks tarihindeki iki önemli müsabakanın (rumble in jungle-Ali V Foreman ve thrilla in manilla-Ali V Frazier) organizatörü olsada rakiplerinin yenemediģi Mike Tyson`ı menajeri olarak bitirdiği için boks tarihinde her zaman kara bir leke olarak anılacak.

    YanıtlaSil
  3. Siyah konuşur, beyaz yaşar, yeşil görür...

    Hayat sana güzel Don amca.

    YanıtlaSil
  4. evander holyfield13 Mayıs 2013 20:18

    don king iyice captan düştü elinde doğru dürüst boksör kalmadı elindekilerde ssampiyonluklarından oldu don kinge kimsenin itibar edeceğini sanmıyorum

    YanıtlaSil
  5. Denis Lebedev bu siklette'ki tek düzgün yetenekli isim zaten rahat kazanır

    YanıtlaSil