6 Mayıs 2013 Pazartesi

HAYE : "PIANETA`YI HİÇ DUYMADIM"


Klitschko kardeşlere zorunlu rakip olabilmek için kariyerine devam kararı alan ve 29 haziranda Manuel Charr`la ringe çıkacak olan David Haye , Wladimir Klitschko`nun 6. raundda nakavt ettiği İtalyan Francesco Pianeta`nın adını daha önce hiç duymadığını söyledi. 

"Daha önce hiç adını duymamıştım. Geçmişine baktım ve açıkçası çok şaşırdım. Yendiği en önemli kişi Francois Botha onu da puanla yenmiş. Wladimir zaten kendisine sorun çıkaran hiçbir antreman partneriyle müsabakaya çıkmaz."

David Haye , 2011 yazında Wladimir Klitschko ile ünvan maçına çıkmış ve 12 raund sonunda oybirliğiyle (UD) müsabakayı kaybetmişti.

7 yorum:

  1. Wlad' ın son iki yıldaki maçları pek tatmin edici olmadı sanırım. Boks Tarihinde Şampiyonluk apoletini taşıyan boksörlerin bu tip tercihleri olmuştur olacaktırda fakat dozajın iyi ayarlanması lazım. Uzun süreler peş peşe olunca garantici algısı yaratır. Kariyerine artı değer kazandırmaz aksine popülaritesini düşürür, seyir zevkini köreltir.

    YanıtlaSil
  2. wlad wach pianeta ve mormeck gibi kendisini zorlaması bile imkansız olan adamlar'la maç yaptı ve rahat galibiyetler aldı kendisi tarihin en kolay rakip seçen şampiyonudur David haye yenme ihtimali en yüksek kişidir Wilder'da biraz daha güçlü adamları indirirse wlad'e hazır olur Pulev maç bile yapmıyor 1 yıl oldu pek umudum yok ondan

    YanıtlaSil
  3. aynen o Klitschkolari isityorum diyenlerin çoğu palavracı zaten haye vitali bırakınca wbc şampiyonluğunu kesin alır wlad hariç kimse'yede kaybetmez belki wlad'ide yener wilder'ın sağı çok çok iyi

    YanıtlaSil
  4. Wilder' da bi parıltı var ama henüz gerçek potansiyelini görmüş değiliz. Ağır tonajlı darbelere karşı dirençli mi, kondisyonunu ilerleyen raundlara yayabilir mi, dayanıklılık hangi seviyede ? hâlâ soru işareti. Karşılaştığı rakiplerin zorluk derecesi bakımından ele alırsak henüz Pulev, Fury, Helenius gibi isimlerin CV sinin gerisinde. Kanımca alt tabaka boksörlere karşı ısınma turlarını fazlaca uzattı.

    YanıtlaSil
  5. hayemaker yeni şampiyon olur.
    disiplin bu adamın kod adı.deli gibi çalışıp kendine bakıyor.
    vitali defolup gitsin yeni wbc şampiyonu.
    tyson fury david haye ile dövüşse 7 roundda tko çıkartır haye

    YanıtlaSil
  6. Bir de şu rüya gerçek olsa :

    Jovo Pudar WBA (normal) yeni şampiyonu olur.

    Güç bu adamın kod adı. Deli Fişek gibi.

    Povetkin defolup gitsin hatta mümkünse farklı bir gezegene göç etsin.

    Haye Jovo ile dövüşse 4. raundda RTD çıkartır Jovo. (Özne - yüklem koordinasyonu hak getire )

    YanıtlaSil
  7. povetkin 10 gün sonra Andrzej Wawrzyk ile maç yapıcak http://boxrec.com/list_bouts.php?human_id=318081&cat=boxer

    YanıtlaSil