31 Mayıs 2013 Cuma

"DEL BOY" RÖVANŞ PEŞİNDE


Malik Scott ile yapacağı müsabakanın basın toplantısında konuşan Dereck Chisora , eylül ayında ünvan maçına çıkmayı planladıklarını belirtti.

Kardeşlerden birisiyle ringe çıkmak istediğini ve bunun eylül ayında gerçekleşebleceğini iddia eden Chisora , Malik Scott`ın Deontay Wilder`dan daha zor bir rakip olduğunu ve Wilder`dan tamamen farklı özelliklere sahip yeni rakibi için çalışmalara başlayacağını söyledi.

Menajer Frank Warren ise Tony Thompson maçından sonra , David Price ile Dereck Chisora arasında bir müsabakanın da olabileceğini açıkladı.

Toplantı sonrası , röportajı sırasında güneş gözlüklerinin sahte olduğundan bahseden Chisora , "buradan kaliteli çakma ürünler yapan Türk kardeşlerime selam gönderiyorum" dedi.

7 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. juan carlos gomez vardı bir zamanlar yaşıyormu bu adam türk dostu bizleri seven bayrağımızı öpen, carlos ali muhammed bahsettiğim ,ama unutuldu ,yaranamadı, zaten sakatlandı bir daha toparlanamadı vitalinin karşısına yanlış zamanda çıktı vitanin en güçlü zamanında kıyasıya mücadele etti birbirini darp ettiler ama kazanamadı aynı carlos bugün kemeri alırdı ama bitti yaşlandı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gomez en son batmış universuma geçmişti.gomez türkiyeyi değil parayı ve kokaini sever.vaktinde herkes kapıyı gösterdiğinde pili bitmiş insanların son umudu ahmet önerdi türklere duygu sömürüsü yapmak içindi her şey.gomez teknik bir boksör beğendiğim bir boksör de yaşı geçti işi bitti cruiserde çok iyiydi ağırda zaten hep kokain skandalları universumdan kovuldu sportlighttan kovuldu abdden kovuldu sauerlandden kovuldu arenayla nolduğunu bilmiyorum.sportlight birri universumun kendi gitti borç batağı içinde herkesi kaçırırken gomezi aldılar o da olmucak bi maç kaybetti her şeyi bitti artık czdanı şişirmeye oynar.yumruklar iyice zayıfladı zaten keş insanın da teki bu saatten sonra hiç bişey olmaz ondan

      Sil
  3. fox günlerdir reklamını yapıyordu,juanın kazanmasını istemiştim sanki kendi boksörümüz gibi çünkü bizden biriydi.

    YanıtlaSil
  4. son karşılaşmasında darneli yenmişti.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. ahmet öner türkiyede gece düzenlesede izlesek.

    YanıtlaSil