2 Eylül 2013 Pazartesi

SİTEMİZDE YENİ DÖNEM


Ülkemizde boksa gönül vermiş birçok insana güncel bir Türkçe kaynak sunmak amacıyla foreverlilya sitesinden bayrağı devralan ringlerden blog kısa sürede kaliteli yorumcuları ve mücadele sporlarına ilgi duyan takipçileriyle birlikte büyüdü ve büyümeye devam ediyor.

Ziyaretçi sayımızın gün geçtikçe artması , boksun çok hızlı değişen gündemine ayak uydurabilme zorunluluğunu da doğuruyor.

Bu yüzden , farklı görüşlerden de olsalar , kaliteli yorumcularımızın da belli bir seviye ve format dahilinde kendi haberlerini girebilmesi için yabancı sitelerin benzeri bir sistemi hayata geçirmeye karar verdik.

Buna göre , google hesabı olan takipçilerimiz , artık ÜYE OL bölümünde yer alan formu göndererek haber girebilme yetkisine sahip olacaklardır.

NOT : ÜYE OL talebinin alınmasından sonra e-posta adresine gün içerisinde yazarlık davetiyesi gönderilecektir.

Aynı şekilde yine sitemizin yorum kalitesinin aynı seviyede kalabilmesi adına bundan sonra yorumlar da sadece üyelerimiz tarafından yapılabilecektir.

Haydi Ringlerden ailesi ; 

Haber ve yorumlarınızla sitemizi hep beraber daha da büyütmek için ÜYE OL sayfasından hemen üye olun.

Paylaşımlarınızı bekliyoruz ...


11 yorum:

  1. yeni sistem hayırlı olsun bakalım :D

    YanıtlaSil
  2. Doğru ama geç alınmış bir karar. Hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  3. Site ne kadar sessiz, sakin ve huzurlu. Kristal berraklığında deniz mavisi rengi suların karşısında, keçi boynuzu ve asma ağaçlarının gölgesinde haberleri okur gibiyim...

    YanıtlaSil
  4. demekki sambocu 5 kişi olarak takılıyormus burda :D

    YanıtlaSil
  5. eyv bu sistemi ben önermiştim quasimodo. sambocunun eksikliği hissediliyor genede ama :)

    YanıtlaSil
  6. bu arada arkadaslar tommy morrison dün 44 yasında vefat etti. HIV zaten. ama genc öldü genede

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Başlık açarken düzgün cümleler kurmaya, harflerin yazım şekillerine, noktalamaya dikkat etmekte yarar var. Kitlesel bir şey sonuçta insanlar okuyor ya da paylaşımda bulunuyor kaliteyi düşürmemek lazım. Ayrıca kendi Kişisel beğenilerinize göre haber yapmayın, Foto eklemeyin. Objektif olmaya özen gösterin derim. Bu sözlerim quasimodo için değildir, işin ehli zaten. Başlık açmak yorum yazmaya benzemez farklı bir yetkinlik gerektirir diye düşünüyorum sahsen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru söylüyorsun abi saolasın ama biliyosun daha yeniyim biraz daha çalışmam gerektigi biliyorum quasimodo saolsun yardım ediyor

      Sil