16 Eylül 2013 Pazartesi

KRAL


45-0'lık bir kariyer , inanılmaz bir teknik , kırılması güç rekorlar...


Floyd Mayweather adını çoktan boks tarihine yazdırdı. Kimi sadece akıllı ve şanslı olduğunu , kimi de gelmiş geçmiş en iyisi olduğunu düşündü. Ama doğru konuşmak gerekirse , Floyd Mayweather gerçeğinin daha çok uzun yıllar , hatta nesiller boyu konuşulacağını görüyoruz.

Diego Corrales , Jose Luis Castello , Arturo Gatti , Zab Judah , Carlos Manuel Baldomir , Oscar De La Hoya , Ricky Hatton , Juan manuel Marquez , Shane Mosley , Victor Ortiz , Miguel Cotto , Saul "Canelo" Alvarez ve diğerleri... Kimse Floyd'un karşısında duramadı. Peki bu sefer sırada kim var. Ya da farklı bir şekilde soralım. Floyd'u durdurabilecek biri var mı ?

SIRADAKİ RAKİP KİM OLACAK :

Şu an için bir rakip belli olmasa da Floyd Mayweather'ın 2014 yılında 3 mayıs ve eylül ayı içerisinde olmak üzere iki maça çıkması bekleniyor. 

Adaylar arasında şimdilik Devon Alexander - Amir Khan maçının galibi veya Danny Garcia öne çıkarken , Timothy Bradley - Juan Manuel Marquez galibi veya Austin Trout ismi de plase olarak ihtimal dahilinde bulunuyor.

Tabi bu aşamada yıllardır gerçeklemesi için uğraşılan Manny Pacquiao - Floyd Mayweather karşılaşması da hala boksseverler tarafından bekleniyor. Floyd'un daha önce kendi menajerlik şirketine geçmesi şartıyla onay verdiği , ama sonra vazgeçtiği muhtemel müsabakanın gerçekleşmesini isteyenler umutlarını hala koruyorlar.

350 MİLYON DOLAR :


Floyd Mayweather , sadece kazandığı maçlarla değil , aynı zamanda kazandığı paralarla da dudak uçuklatmaya devam ediyor. Dünyanın en zengin sporcusu olan "Money" Mayweather'ın , Canelo maçından sonra  kariyerinde kazandığı para yaklaşık 350 milyon dolara ulaştı.


En son Canelo maçında 41.5 milyon dolar garanti paranın yanında izle-öde (PPV)'den payına düşeni almasıyla birlikte Floyd'un sadece bu maç için cebine koyacağı paranın 90 milyon dolara yakın olması bekleniyor. Canelo'nun ise bu maçta 5 milyon dolar civarında bir kazancı var.

Biz ise yine zenginin malı züğürdün çenesi metaforunu selamlayarak konuşmaya devam...




3 yorum:

  1. tyson kaç para vurmuştu
    bide holyfield bilen var mı

    YanıtlaSil
  2. tyson 350 milyon$ holyfield 300 milyon$

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman floyd gecer bunlari.delahoyayi unuttum golden boy ne kadar servet yapti
      Floyd macinda 56 milyon almisti galiba oscar

      Sil