17 Eylül 2013 Salı

"DEL-BOY" CUMARTESİ RİNGE ÇIKIYOR


Malik Scott'ı nakavt ederek WBO uluslararası kemerini alan Dereck Chisora , şimdi de Avrupa şampiyonluğu (EBU kemeri) için ringe çıkıyor.

Cumartesi günü saat 22.00'dan itibaren başlayacak olan gecede Alman Edmund Gerber'le karşılaşacak olan Chisora , bu maçı kazanıp vites arttırmayı ve Klitschko kardeşlere biraz daha yaklaşmayı planlıyor.

Müsabakanın mutlak favorisi olarak görülen İngiliz boksör yaptığı açıklamada , Tyson Fury - David Haye maçının galibiyle rövanş yapmak istediğini belirtti. Bu isteğin gerçekleşme ise yok denecek kadar az ve zaten Dereck'in bu maçı kazandığı takdirde Deontay Wilder'la ringe çıkması bekleniyor.




3 yorum:

  1. beyler bu arada Hopkins, floydla middleweightte dövüşmek istiyormuş :D

    bence wladimir klitschko floydla dövüşsün lhw de buluşurlar :D:D:DD:D:

    hopkins az çakal değil.amca bu yaştan sonra zaten paran var daha fazlasını nabacan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tartışılmaz floyd alır hopkins ortasiklete inse nakavtla kaybeder ortalama boksörlere bile bu yaştan sonra kaldırmaz bünyesi.artı ztn temiz dövüşse yarıağırda da çok kötü şeyler gelcek başına da adam en profesyonel çirkeflerden haka iyi götürüyo işi.ben onun yaşındayken merdivenlerden çıkamaz vaziyette olurum byk ihtimal

      Sil
  2. hopkinsin parası mı yoksa yoksa hala dev maç kazanıp şöhretine şöhret mi katmak istiyor.bu heifin parasının olmadıgını sanmıyorum.adam hala büyük başarılara aç.delahoyayı gömdü de o zamanlar bu kadr yaşlı değildi

    büyük konuşmak istemem bu maç olmazda eğer olur ise söz konusu Bernard Hopkins ise sürprizlere her zaman açık olmak lazım.Hopkins çılgınlıkların adamı.

    Benim asıl merak ettiğim hayali maç middle weightte james toney vs floyd mayweather olurdu

    ya da super welter da roy jones jr vs floyd mayweather

    tabi hayali maçlar

    YanıtlaSil