26 Eylül 2013 Perşembe

SELÇUK AYDIN HAZIR




Cuma günü saat 22.00'dan itibaren Kanaltürk'ten yayınlanacak olan müsabakada DeMarcus Corley'le karşılaşacak olan Selçuk Aydın he zamankı gibi iddialı.

4 aylık yoğun kamp sürecinin ardından formda gözüken Selçuk , Guerrero ve Soto Karass müsabakalarından dersler çıkardığını ve bir daha aynı hataları tekrar etmeyeceğini her fırsatta söyleyen Selçuk'un hedefi sıralamada yükselerek tekrar ABD'de büyük maçlara çıkabilmek.





4 yorum:

  1. selçuk ezip geçicem dedi ama bu maç daşşaklı maç değil bence.rakip zaten son paraları oynuyor.eleme maçı rakip simsiz.ahmet öner faktörü de var :D biliyosunuz bi maçta 1 dk kala gidip gonga basmıştı boksörü ko olmak üzere diye D:

    ben de görmek isterim selçuğu lucas mattyise garciya amir khanla falan ama o maçları ayarlamak çok zor.ya trash talking lazım ya da gangsterlik ikiside yok selçukkta.
    son ihitmal rakiplerini brutal ko ederek geliceksin.

    guereroyu ilk 3 round içinde brutal yatırsaydı sonrada mayweatgere falan meydan okuyup ana bacı sövseydi falan D:
    belki mayweather selçuk izlerdik.bi hayal edin bizin selçuk floydu 1 roundda boylu boyunca uzatıyor yere.neler olurdu neler :d rövanşında anasının mı kadar para dönerdi :D

    ben hala siklet düşmesine anlam veremiyorum.cotto light middle da ise selçukt orda olabilirdi

    YanıtlaSil
  2. jonjones sana yazdığım yazıyı okudunmu? şu amerika meselesi konusuna :) okumadıysan bak bi. bide selcugun tartım forafları yokmu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bi promotorle irtibat halindeyim videoumu falan hazırlayıp göndericem işte cevaba göre şeklillenicek gitme olayı.kabul ederlerse koşarak thy ye :D

      3 aydır idman yapmadım.eğlence eğlence eğlence :D

      sanki bıktım artık..

      hayellerim hedefim boks aşkım moğol ordusu tarafından kuşatılmış kale gibi :D

      İkincisi

      BİLGEHAN SUS ARTIK NOLUR YETER YA TAY TV Mİ İZLİYORUZ

      Sil
  3. Burak Esmeray mactaysan selcukla bi fotoraf çektirsene :):)

    YanıtlaSil