18 Eylül 2013 Çarşamba

DAVID HAYE FIRTINA GİBİ


David Haye , Tyson Fury karşılaşmasına hazırlanıyor. Haye'in , kendi sitesinden yayınlanan videonun hızıyla oynanmadığını özellikle belirtilirken , Deontay Wilder ve Mariusz Wach'la yaptıkları sparringlerden de ufak bölümler görülüyor. 

3 yorum:

  1. klitschko'larla birlikte vücut olarak doğru düzgün tek HW boksör Haye. Teknik olarak ise heyecan veren tek boksör. Özellikle Wlad dünyanın en sıkıcı boksörü, boy avantajı ve milyonlarca direk.. Ah şöyle Tyson gibi adamın altına girip aparkat atacak birisi kalmadı ki..

    YanıtlaSil
  2. bunlar spar yaparken idman maçı mı yapıyorlar yani gerçek maç şeklinde yoksa orta sertlikte teknik foot work falan kullanarak mı.adam bam diye koyuyor.

    bide pro maçlarda bazen birinin eldiveni sankı ötekininkinden büyükmüş küçükmüş gibi geliyor.yani biri 10 oz diğeri 12 gibi duruyor.böyle bişey var mı?
    10 oz ile olmuyo mu pro maçlar.
    biri 10 diğeri 12 giyebiliyo mu ya da

    YanıtlaSil
  3. ya ben bu wilder'i kim niye ciddiye alıyor anlamıyorum, tek olayı amerikalı olması herhalde. Adamın şuana kadar yendiği tek bir ciddi rakip yok, dolayısıyla hiçbir önemi olmayan bir adam. Ama bir bakıyorsun top 10'da falan adı geçiyor.

    YanıtlaSil