10 Mart 2013 Pazar

PACMAN EYLÜL'DE DÖNEBİLİR


Juan Manuel Marquez (55-6-1(beraberlik)  40 KO's) ile yaptığı 5. maçta , aldığı kontra yumrukla feci şekilde nakavt olan Filipinli yarı orta siklet Manny Pacquiao (54-5-2(beraberlik)  38 KO's) , yenilginin etkisini üzerinden attığını söylese de durum hiç öyle görünmüyor.

6. rounddaki nakavtın şidetinden dolayı komisyon tarafından lisansı geçici olarak alınan Pacman , menajerleri vasıtasıyla hemen bir geri dönüş yapabilmek için maç pazarlıklarına girişmişti.

Juan Manuel Marquez ile 6. maç pazarlıklarının henüz sonuç vermemesi , sikletin kralı Floyd Mayweather'ın da Guerrero ile müsabakaya çıkacak olması , Filipinli'nin işini zorlaştırıyor.


Manny Pacquiao ABD'de ve dünyada boksseverler tarafından çok sevildi. Hatta Floyd Mayweather'ın hep ondan kaçtığı söylendi. Ama aralık ayında yapılan müsabakanın ardından artık kafalarda hep Pacquiao'nun bu görüntüsü kalacak.



1 yorum:

  1. floyd hep kaçtı zaten

    yıllardır aynı floyd en iyilerden kaçar boş beleş rakiplere karşı yıpranmadan galibiyetler alır.en iyi dediğimiz insanlar birbirleriyle kapışıp yıpranıp ettiğinde yada yaşı geçtiğinde karşısında floyd u bulur.

    ben pacman en iyi zamanındayken de floyd u yenebileceğine pek ihtimal vermiyordum ama kesin floyd kazanır da diyemiyordum.doğru zamanda karşılaşsalardı bu floyd un en zor maçı olurdu.şuan çok zor.

    fizyolojik olarak kendini tekrar toparlar mı pacman diye düşününce zor gibi olsa da imkansız değil.ama haksız bradley ve ağır marquez yenilgisi.düne kadar etrafındaki yalakaların çark etmesi filan bu psikolojiyi atmak çok zor.hele ki floyd guerrero yu duman ederse o zaman imkansız

    bnm aklımda floyd için de soru işaretleri var.az yattı gibi gözükse de hapishane insandan çok şey götürür.ama floyd formdaysa pacman şu yenilgilerden sonra madara olur.6.7. raunddan sonra floyd pacmani ezmeye başlar.

    YanıtlaSil