28 Mart 2013 Perşembe

AUDLEY HARRISON ÖFKELİ


27 Nisanda Deontay Wilder'la karşılaşacak olan eski Avrupa Şampiyonu Audley Harrison , son günlerde dolaşan bir dedikodu yüzünden rahatsızlık duyuyor.

Dedikoduya göre , Audley Harrison , David Price maçına hazırlanırken antreman partnerliğini yapan Deontay Wilder'ı sparring esnasında yatırdı. Harrison bu söylentiye sinirlenerek twitter hesabından şöyle yazdı ;

"Deontay Wilder'ı yatırmadım. Aslına bakarsanız bunun tam tersi oldu."

Audley , bu maçı neden kabul ettiğini soran hayranlarına ise ; "Bu saatten sonra ya tamam ya devam. Büyük ödül için büyük risk almak lazım. İşte başlıyoruz." diye yazdı.

Her ne kadar katıldığı Prizefighter turnuvasında iyi bir performans sergilemiş olsa da , Audley'in bu maç için pek bir şansı olmadığı kesin. Deontay Wilder , gerçekten yetenekli , sert yumruklar atan ve %100 nakavt oranına sahip bir boksör. Açıkçası şu an görünen durumda , Audley'in 10 roundu tamamlayabilmesi bile bir başarı olur.

Bakalım Audley Harrison imkansızı başarabilecek mi ...




1 yorum:

  1. boksta 10 seneyi geçmiştir belki geleceğe yönelik tahmin yapmalarım kolay yanılmadığım ortada ama bu harrison beni felaket yanıltmıştı.

    ben bu adamdan ağırsiklet şampiyonluğu bekliyordum 8 10 sene fln önce

    YanıtlaSil