10 Mart 2013 Pazar

FLOYD - GUERRERO İLK KEZ KARŞI KARŞIYA

Yenilgisiz efsane WBC yarı orta siklet kemerinin sahibi Floyd "money" Mayweather (43-0-0  26 KO's) , 4 mayısta karşılaşacağı Meksikalı Robert "the ghost" Guerrero (31-1-1-2(NC)  18 KO's) ile ilk kez yüzyüze geldi.


İkilinin karşılaşması beklendiği gibi pek sıcak geçmedi !

Floyd Mayweather , geçtiğimiz günlerde SHOWTIME televizyonu ile 6 maçlık bir anlaşma imzalamış , böylece yine aynı kanalla anlaşması olan Guerrero ile dövüşeceği kesinleşmişti.

Yarı orta sikletin belki de gelmiş geçmiş en iyisi olma iddiasındaki ABD'li boksör , yine o bilindik sataşmalarını Guerrero'ya da uyguladı. Kendine güveninden hiçbirşey kaybetmediği gözüken Floyd , hala formunun zirvesinde olduğunu gösterdi

Öte yandan Sırf Floyd'la dövüşebilmek için defalarca siklet atlayan Robert Guerrero tam olarak hazı görünmedi. Karşılıklı konuşmada psikolojik olarak ürkmüş gibi sürekli yere bakan Guerrero , maçı sokak kavgası gibi tempolu bir şekilde yapmak istediğini de Floyd'un yüzüne karşı söyledi.



Temsilcimiz Selçuk Aydın'ı hakemlerin oybirliğiyle yenerek WBC geçici kemerini kazanan Meksikalı , ardında Andre Berto'yu yenerek , o çok istediği ünvan maçı şansını da Floyd'dan koparmıştı.

2 yorum:

  1. Floyd yenicek puan'la veya son roundlara doğru nakavtlı bir galibiyetle 44-0

    YanıtlaSil
  2. selçuk guerrero'yu devirebilseydi belki de şimdi orada olacaktı

    YanıtlaSil