28 Mart 2013 Perşembe

PRICE - THOMPSON 2 AÇIKLANDI


İngiltere'nin en iyi boksörü olarak görülen yenilgisiz David Price'ı 2. roundda devirerek büyük bir sürprize imza atan ve maçtan sonra birçok yerden teklifler alan 41 yaşındaki ABD'li Tony Thompson , Price ile rövanş için anlaştı.

Karşılaşmanın ABD'de olmasını yada kendisine maç gelirlerinden büyük miktarda pay verilmesini isteyen Thompson , maçın İngiltere'de olmasını kabul etti.

Müsabaka 6 Temmuz'da yine aynı yerde , yani Price'ın memleketi olan Liverpool'da yapılacak.


Maç sonunda David Price'ın kariyeri ile ilgili tartışmalar baş göstermiş , çenesinin sağlam olmadığı vb. yorumlar yapılmıştı. 

Maçın 2. roundunda sağ kulağına aldığı darbeden sonra düşen ve toparlanamayan Price, bunun şans eseri olduğunu göstermek zorunda. Çünkü kemer maçına çıkmak istediği Wladimir Klitschko , Tony Thompson'ı daha önce 2 kere rahat bir şekilde nakavt etti. 

Tony Thompson'la yaptıkları son müsabakayı eze eze alan Klitschko'yu yenebilmek için ,  Price'ın önce Tony Thompson'ı geçebilmesi gerekiyor. Yoksa Klitschko'lara ciddi bir rakip olması şüpheli hale gelir.



1 yorum:

  1. hep söyledim yine söylüyorum thompson yenilgisiyle alakası yok price daha gard almayı bilmiyor fazla bişey beklemek yanlış olur bu adamdan

    yaş çene ve kuvvet gibi faktörleri göz önüne alınca ada boksunun ağırsikletteki en önemli ismi fury

    YanıtlaSil