20 Mart 2013 Çarşamba

ADRIAN BRONER KAVGAYA KARIŞTI


WBC hafif siklet şampiyonu Adrian Broner (26-0-0  22 KO's) , Pazartesi günü bir kavgaya karıştı. Kavgayı ayırmaya gelen güvenliklerden birini kolundan ısıran Broner , gözaltına alındı.

Olay sırasında alkollü olduğu tespit edilen " The Problem" 1500 dolar kefalet karşılığı serbest bırakıldı.

Adrian Broner , 22 Haziran'da WBA yarı orta siklet kemeri içinPaul Malignaggi ile ringe çıkacak.



7 yorum:

  1. antipatik fln ama çok iyi boksör

    YanıtlaSil
  2. çakma floyd, basın toplantılarında fılan olsun videolarda olsun sürekli floyd un ikizi gibi "money,money,money" li cümleler filan. çok sağlam boksör ama philly shell de biraz daha gelişmesi lazım hücüm da bir sıkıntısı yok ama floyd gibi neredeyse dokunulmaz bir adam değil rees gayet temiz yumruklar attı geçen maçta. ve anlamadğım bir konuda şu illa ki siklet atlıcaksa çok daha zorlu olan 140lbs(garcia,peterson,matthysse,khan,rios,allahverdiev,alvarado) yı pas geçipte 147 deki elit fighter lar içerisindeki en zayf halka ve şampiyonu seçmesi biraz kolaycılık gibime gelio. yanlış anlamayın o yukardakı isimler broner ı muhtemelen yenemzler ama neden daha zorlu yoldan gidip kendini herkese kabul ettirip( hbo ve medyanın şişirmesi ile değilde gayet elit rakipleri yenerek) karşı sesleri susturmali bence.( yabancı sitelerde bunu canelo ile aynı statuye koyanlar var, 2 side kanıtlanmış elit bir rakıple dövüşmedi diye)

    YanıtlaSil
  3. abi o kadar yüksek seviyede sürekli maçlara çıkarsa bi yerden sonra bünyesi iflas eder çok yıpranır.

    hbo demişken hbo boks konusunda hiç bu kadar geri kalmamıştı.adına yakışır bi organizasyonu olmuyor artık

    YanıtlaSil
  4. şimdi abi golden boy hbo ile tamamen ilişkisini kesmiş broner da showtime da dövüşecekmiş. mayweather flanda showtime a geçti. hbo top rank le yakın , şimdi şöyle bir gerçek var top rank ne kadar daha köklü olsada şu an için golden boy un gerisinde kaldı. GBP nin eliinde daha daha az şamp var ama star sayısı topk rank tan fazla. Hbo nun tekrar toparlaması golden boy olmadan zor artık tahtı kaybetmek üzereler.
    Broner mevzunda hakkın var çok üst düzey maç yıpratır ama bence 140 ta bu isimlerden birile dövüşüp welter a çıkması boks için daha iyidi en azından bu isimlerin bazıları broner a sıkıntılı anlar verebilcek adamlar. welter a cıkmadan önce büyük bir tecrübe olurdu bu ona.(Zor ve kritik durumlarda neler yapabildiğini görmek açısindan)

    YanıtlaSil
  5. bzm jonjones ta dövüş organizasyonu kurcam fln diyordu belli olmaz belki hbo yu da toparlar

    YanıtlaSil
  6. :D:D:D:D:D:D:D:D:D yarıldım la

    YanıtlaSil
  7. http://www.youtube.com/watch?v=LGYrksCqwho&list=PL-7ED26K3EdQ1Wrm5bacBGw3uHyh8H34O&index=1 30.saniye çok güzel söylemiş Paulie Malignaggi 'Sen floyd mayweather değilsin'

    YanıtlaSil