10 Mart 2013 Pazar

SELÇUK AYDIN GELECEKTEN UMUTLU


22 mart Cuma Almanya'da TSİ 22:00 da başlayacak olan müsabakada İtalyan Guiseppe Lauri ile karşılaşacak olan Selçuk Aydın , ardarda aldığı iki yenilginin ardından yeniden ayağa kalkmanın planlarını yapıyor.

Adam Booth ile çıktığı ilk maçında farklı bir taktikle dövüşerek gerçek performansını ringe yansıtamayana temsilcimiz , Almanya'daki müsabakanın ardından alacağı galibiyetle tekrar ABD seyircisinin karşısına çıkmak için savaşacak.

Türk boksseverlerin önce Sinan Şamil Sam'la yaşadığı heyecanı daha da ileriye götürerek WBC kemer maçına çıkan ilk Türk boksör  olan Selçuk Aydın , artık potansiyelini yansıtmalı. Belki Robert Guerrero için bu kadar rahat konuşamayız ama gerek geçen maçtaki rakibi Jesus Soto Karass , gerek de şimdi karşılaşacağı Guiseppe Lauri , Selçuk Aydın'ın seviyesinin altında olan boksörler.

Hatta Robert Guerrero bile maç içerisinde yatmak üzereyken son anda kendini toparlayabilmiş ve tecrübesini kullanarak maçı almıştı. Şimdi o Guerrero dünyanın en çok konuştuğu isim Floyd Mayweather'la 4 mayısta şampiyonluk maçına çıkacak.



3 yorum:

  1. Floyd guerrero'yu nasıl yenicek selçuk izlesin o maçı bir şeyler kapar italyan rakibini rahat bir şekilde ilk roundlarda nakavt etmesi gerekir selçuk'un

    YanıtlaSil
  2. selçuk tekrar abd'ye dönmeli. bunun için de italyanı yatırması lazım kesin.

    YanıtlaSil
  3. selçuk nakavtla alır biraz dengeli saldırırsa ilk raundda bile yatırır.lauri gençken bile iyi değildi zaten.

    böyle idman nitelikli maçlar 2 şey için yapılır.ya esas rakibe benzer stilde bir boksör seçilir tecrübe için ya da moral bulmak için yapılır.

    Selçuk için geçerli olan sanırım 2.si.umarım biraz hıza yönelik idman yaptırmışlardır.ne kadar erken yatırırsa rakibini o kadar moralli döner.maç uzarsa 5. raundu fln görürse selçukta sinir başlar zaten bu da ilersi için hiç iyi olmaz

    YanıtlaSil