19 Mart 2013 Salı

DAVID HAYE KARARINI VERDİ


Vitali Klitschko ile ringe çıkabilmek için uzun süredir uğraşan David Haye , çağrılarına bir türlü cevap alamayınca kariyeri hakkında bir karar vermek zorunda kalmıştı.

Önünde iki yol bulunan Haye , emekliliğe geri dönmek yerine , kardeşlerden birine "zorunlu rakip" olabilmek için dövüşmeye devam etme kararı aldı.

Haye'in bütün federasyonların sıralamalarında üst sıralarda olması , bir iki maç içerisinde "zorunlu rakip" olma hakkını bulabileceğini gösteriyor.

Vitali Klitschko'nun emekli olmasından sonra boşa çıkacak olan WBC kemeri ile ilgili birçok diğer boksör gibi David Haye'in de planları da olabilir. Bunun için Tyson Fury , Robert Helenius , Deontay Wilder , David Price gibi üst düzey boksörlerden biriyle dövüşme yolunu seçmesi de muhtemel. Hayemaker'ın fitness cd'leri çıkarıp , yarışma programlarına katılmaktansa bu tip bir yol izlemesi hem boks dünyası için hem de sevenleri için çok daha güzel bir gelişme olacaktır.

David Haye'in 6 Temmuz da ringe çıkması bekleniyor.

4 yorum:

  1. abartılcak bi adam değil sadece çevik ve kıvrak bugünün piyasasına göre sert vuran mantıklı düşününce ortalama yumruklara sahip bir boksör

    klitschkolar ne kadar şanslıysa bu adam da o kadar şanslı.bu devirde ağırsiklet piyasası boş beleş tiplerden oluştuğu için böyle ortalamanın biraz üstü özellikleri olan boksörler superstar kategorisinde farz ediliyor.

    Wlad iyi boksör Vitali iyi dövüşen boksör Haye sadece bu piyasaya göre iyi boksör

    Ağırsiklet izlemeye ve konuşmaya değer bir siklet değil günümüzde

    YanıtlaSil
  2. Son cümle olayı özetlemiş; Ağırsiklet izlemeye ve konuşmaya değer bir siklet değil günümüzde..

    YanıtlaSil
  3. "Wlad iyi boksör Vitali iyi dövüşen boksör Haye sadece bu piyasaya göre iyi boksör" burbur 100 de 100 katılıyorum

    YanıtlaSil
  4. Bence haye'nin yumrukları ortalama falan değil, tam tersi çok güçlü özellikli ilede ve boksa heyecan ve seyir zevki getiren bir sporcu, nikolai valuev gibi devi bie grogi etti, Klitskolar için en tehlikeli rakiplerin başında geliyor..
    Lakin ki vitali ve wilamir ısrarını saçma buluyorum, yok emekli olurum falan ee defol git ol yahu sen kimsin, seninle maç yapmak zorunda mı? artık günümüzde boksörlerde savaşçı ruhu kalmamış, yenilenin kariyeri bitme tehkilesi yaşıyor, ulan şimdi bu kadar geldim, gene geri düştüm kim uğraşacak falan ama eski efsanelere bakın defalarca küllerinden doğmayı başarıyorlar, haye ise zorluyor sanki adam mecbur, sen zaten önüne geleni indir, çık furryi yen povetkini yen, ismi geçenleri yen klitcko seninle mecbur dövüşür ama devir savaş devri değil ki hazıra konma devri, klitcsko sana gene şans verse sırada dolu adam var onlar bu sefer kızacak, o yüzden ya kendin hak et çıkmaya mecbur kalsın yada sesini kes hayemaker..

    YanıtlaSil