11 Mart 2013 Pazartesi

RULE BRITANNIA


Menajer Frank Warren'ın , 20 Nisan Cumartesi gününe kaydırdığı "Rule Brittannia" turnuvasının ayrıntıları belli oluyor.

Arsenal takımının stadı olan Wembley Arena'da yapılacak olan gecede Ricky Burns , Nathan Cleverly , Liam Walsh ve lisansını geri almasının ardından Dereck Chisora da dövüşecek.

Chisora (15-4-0  9 KO's) , İngiltere Boks Federasyonuna yaptığı ikinci itirazın ardından lisansını geri almayı başarmıştı. Zimbabwe asıllı İngiliz , son 5 maçından 4'ünü kaybetmesine rağmen Frank Warren'ın hala büyük işler yapmasını beklediği bir isim. Fakat Chisora'nın rakibi hala belli değil.

   
Chisora'ya rakip olarak Deontay Wilder , David Price , Audley Harrison ve Richard Towers gibi isimler düşünülmüştü.

Duruma bakılırsa , Chisora'nın 4 maçlık yenilgi serisini de göz önüne alarak , tekrar dönüş yapıp dünya çapında maç şansı elde edebilmesi için David Price'dan daha az tehlikeli bir rakiple karşılaşacağını düşünebiliriz. Deontay Wilder'da Tony Thompson'la anlaşmak üzere olduğundan geriye , Prizefighter 2013 turnuvasında çok iyi bir performans gösteren Audley Harrison ve 33 yaşındaki yenilgisiz Richard Towers kalıyor.

Tabi ki Frank Warren'ın , bugüne kadar hiç ismi geçmemiş bir boksörü de geceye dahil etme olasılığı var. 

Yani 20 Nisan Cumartesi günü , keyifli maçlar bizleri bekliyor.



2 yorum:

  1. korkak Miguel Vazquez Ricky burns'den kaçtı

    YanıtlaSil
  2. krasniqi gibileri yenecek diye cleverly i abartmayın derim.öyle aman aman boksör değil

    abartanlar olmuştu vaktinde o nedenle söylüyorum.ağırsiklet nasıl klitchkolar ve diğerleri olarak 2 ye ayrılıyorsa ward siklet yükseltmezse dawson da uyuşturucudan tamamen sıyrılırsa bu sikleti dawson ve diğerleri yapar.

    siklet hakkındaki en güzel haber cloud balonunun patlaması oldu.haksız kazanmak bi yere kadar.şu hopkinse kaybettiğinden daha net kaybettiği maçlar da vardı.

    benim en sevdiğim siklet yarı ağır umarım dawson da pascal da frm tutar kessler bute ward fln da bu siklette devam ederler

    pascal dawson maçı için tahminimi de şimdiden söyleyeyim.idmanlarını neler yaptıklarını fln takip etmiyorum ama dawson ik maçtaki sürprizi yaptırmaz gibi geliyor bana.mutlaka ki hırs yapıp iyi hazırlanır ve pascal da bu sefer sakatlıktan çıkmış halde karşısına çıkacak.

    cleverly shumenov maçı gündeme gelsin isterim.ikisi de kemeri beline takacak kapasitede boksörler değil.hangisi daha kötü merak ediyorum

    Kovalev e de dikkat diyorum.çok sıradan bir boksör gibi gözükse de bir boksörü ringde bırakmışlığı ve sikletin en tehlikeli isimlerinden campilloyu duman etmişliği var.bazı eksiklerini kapatabilirse Kovalev çok iş yapar bu siklette

    YanıtlaSil