15 Mart 2013 Cuma

LARRY HOLMES TABURCU EDİLDİ


Eski ağır siklet şampiyonu Larry Holmes , kan şekerinin yükselmesi nedeniyle rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldıktan iki gün sonra taburcu edilerek evine gönderildi.

Holmes , "Hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geliyor , fakat şu an iyiyim. Artık doğru beslenip biraz kilo vermem lazım. İlaçlarla şekeri normal seviyede tutmaya çalışacağım." dedi.

Larry Holmes uzun süre Muhammad Ali'nin antreman partnerliğini yapmış ve 1980 yılında Ali'yi hakem teknik kararıyla (RTD) yenmeyi başarmıştı.

1988 yılında sahip olduğu üç kemeri Mike Tyson'a kaybeden "The Easton Assasin" lakaplı boksör , kariyeri boyunca sürekli üst düzey dövüşmüştü.


Larry Holmes'un Trevor Berbick'le girdiği kavga da boksseverlerin aklında yer etmiştir.


63 yaşındaki eski boksör en son maçını 2002 yılında Eric Esch (Butterbean) ile yapmış ve 53 yaşında olmasına rağmen 10 round sonunda oybirliğiyle maçı kazanmıştı.


1 yorum:

  1. 4 farklı jenerasyona tanıklık eden ender boksörlerden birisi Joe Louis' den sonra şampiyonluk kemerlerini en uzun süre savunan boksör konumunda yanlış hatırlamıyorsam. Facing Ali belgeselini izlemenizi tavsiye ederim.



    ■ Bloğa ya da Siteye eğer günün birinde resim eklenme fikri olgunlaşırsa belki düşünülebilir.


    http://r1308.hizliresim.com/1d/6/r6xrc.jpg

    YanıtlaSil