9 Haziran 2013 Pazar

STEVENSON DAĞITTI , GAMBOA KARARLA ALDI


Adonis Stevenson , Chad Dawson`u ilk raundda nakavt ederek büyük bir sürprize imza attı.

Sol kroşeyle rakibini yere seren Stevenson , böylece WBC hafif ağır siklet kemerini almış oldu. Müsabakadan sonra inanılmaz bir sevinç yaşayan "Superman" , kendisine hiç şans vermeyenleri yanıltmış oldu.



Bir diğer önemli müsabakada Yuriorkis Gamboa rakibi Darleys Perez`I 12 raund sonunda oybirliğiyle (UD) yenerek WBA geçici hafif siklet kemerini aldı. Müsabaka sonrası yorumlarda ise Gamboa`nın kendisinden beklenen performansın biraz altında kaldığı konuşuldu.

7 yorum:

  1. Yazıkkkkkkkk. Kullanılabilcek tek kelime yazık yani, Chad Dawson gibi bir adamın sonu 2.sınıf bir adamın elinden olmamalıydı. Gerek kokain gerek Ward maçı için siklet düşmesi onu bitiren faktorler oldu.Antrenör problemleri filan da var tabi ama. Böyle bir yetenek kendini harcadı bitirdi

    YanıtlaSil
  2. çene sağlam değil.yetenek olsa ne olur.

    YanıtlaSil
  3. 'v'

    yediği yumruğu sokakda birine vur düşmez o derece.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 'v'

      kulağa yemesi bitirdi onu yoksa vuruş sıradandı genede o yumruğa yere yatıyosa bi hafif ağır s. bence bundan sonra boksa dikiş uydurması zor olur psikolojik olarak.

      Sil
    2. 'v'

      maçı izlerken, nakavt anını yavaş çekim göstermeleri beni yanıltmış yumruk fena değil, adam yumrukla çarpışmış bide kulağa gelince... pekde bi anormallik yokmuş aslında...boksun bide böyle bi tarafı var aylarca çalış çalış ters bi yumruk 1 raund yerdesin...

      Sil
  4. yumruk gayet iyiydi.çeneye tam oturan bir left hook
    ikincisi yetenekli dawson da çeneyle alakası yok.rakibi çok küçümsemiştir belki
    çenesi zayıf olupta superstasr olan boksörler dövüşçüler de var.çenen zayıfsa savunmanı geliştirceksin

    mariusz wach 0 yetenek ama çene 3 posta dövsen gene knockdown olmuyor adam.bu tarz adamlar sıkıntı çünkü çeneye güvenip savunma yapmıyorlar pek bu da ileride sağlık sorunları çıkartıyor.aslında bir yandan da çenenin zayıf olması uzun vade de avantaj.

    YanıtlaSil
  5. bi g.jones un çenesine bak bide dawsonun.çene sağlam olcak arkadaş.yoksa böyle 1. raound da gidersin.

    YanıtlaSil