23 Haziran 2013 Pazar

MITCHELL RÖVANŞI ALDI


Seth Mitchell , Jonathon Banks`i 12 raund sonunda oybirliğiyle yenerek rövanşı aldı ve WBC üslararası kemerinin yeni sahibi oldu.

Maça çok dikkkatli başlayan Mitchell , 2. raundda sağ aparkat ve sağ kroşe kombinasyonuyla Banks`i düşürdü , fakat daha sonra toparlanan Banks , oyunda dengeyi kurdu.

Genel olarak sıkıcı geçen müsabakayı izleyenler arasında , arkadaşı Jonathon Banks`e desteek için gelen Wladimir Kitschko`da vardı.

7 yorum:

  1. evander holyfield23 Haziran 2013 07:35

    mitchell ilk mactaki hataya düşmemek için temkinli davrandı banks ise mitchell in ilk mactaki gibi yorulup enerjisinin bitmesini bekledi böyle olunca baya sıkıcı bi mac oldu ama mac ortada gecti banksın knockdown olması galibiyet acısından ibreyi mitchell e kaydırdı ve mac mitchell in oldu

    YanıtlaSil
  2. ikisini toplasan gene birşey çıkmaz.hele mitchell tam bi balon.çene tüy sıkletin çenesi gibi.banks sanki bilerek maçı verdi .üzerine gitse ko yapacak belkide.amerikada ağır sıklet bitmiş anlaşılan.

    YanıtlaSil
  3. desenize kliçlerden kurtulamayacağız.

    YanıtlaSil
  4. seth veya banks manuel charr ile kapışsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. manuel charr Wbc baltık şampiyonu Artur spzilka'da interim Wbc baltık şampiyonu birbirleriyle maç yapmak zorundalar yada charr kemeri bırakacak

      Sil
  5. seth zaten amerikanın yakup sağlamı gibi bundan cacık çıkmaz aslında mitchell ,yakup sağlam kapışmasıda zevkli geçer ama galip çıkar.

    YanıtlaSil
  6. seth galip çıkar.

    YanıtlaSil