19 Haziran 2013 Çarşamba

MALIGNAGGI , BRONER`A KARŞI


Siklet yükselten yenilgisiz Adrien Broner , WBA yarı orta siklet şampiyonu Paul Malignaggi`nin karşısına çıkıyor. Pazar sabaha karşı 05.00 dan itibaren başlayacak gecenin ana müsabakası olan karşılaşma ilgiyle bekleniyor.

Daha önce Broner`ı Floyd Mayweather`ı taklit etmekle suçlayan Malignaggi kesin ve tartışmasız bir galibiyet için kolları sıvamış durumda.

Adrien Broner ise yeni kemeri alarak , Mayweather emekli olduktan sonra siklet gözetmeksizin en iyi olmanın peşinde. Zira kendisi de Floyd Mayweather`a olan hayralığını saklamıyor ve onunla karşılaşmayacağını söylüyor.

"Ağabeyimi (Floyd Mayweather) yenmek istemiyorum. Onun yenilgisiz bir şekilde emekli olmasını istiyorum. Bu işin parayla alakası yok. Onun kendi şanı var , benim de kendi şanım var."

Basın toplantısında da tartışan ve konuşmayı çok seven bu iki adamın mücadelesinde gülen tarafın kim olacağı belli olmasa da , zevkli bir müsabakanın bizleri beklediği görünüyor.

12 yorum:

  1. öncelikle borner çok yetenekli boksör bu tartışılmaz ama floyd'u yenmek istemiyorum falan gibi laflara hiç girmesin zaten yenemezsin floyd'u Malignaggi'nın kazanmasını isterim ama zor Broner kazanır

    YanıtlaSil
  2. broner kazanır . danışıklı dövüşe benziyor bu karşılaşma.managerler bronerdan da iyi paralar kazanmak istiyor ileride.

    YanıtlaSil
  3. broner kazanır ama danışıklı dövüş falan değil bu ikili'nin arasında ciddi bir kavga var hata kaza Malignaggi bir yenerse o zaman görürüm broner'ı dipnot=broner sen floyd'u guerrero kadar bile zorlayamazsın

    YanıtlaSil
  4. bu işlerde para belirler her şeyi son adsız kardeşim.iki boksörde para kazanıyor maç öncesi.ben danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  5. 'Channing' Arkadaşlar ben açıklık getiriyim olaya Malignaggi'nin menajerlik çalışmalrını yürüten firma'da çalışıyorum bu maç danışıklı dövüş değil tamamen bir kız meselesin'den çıktı Malignaggi'nin eski sevgilisi Jessica broner'la takılıyor para karşılığı bir nevi fahişe'si olmuş ama aynı zamanda Malignaggi ile yatmaya'da devam etmiş broner ve Malignaggi duruma ayıkınca olay çıktı karşılıklı hakaretler küfürler falan en sonunda maç ayarlayıp ringde kozlarını paylaşmaya karar verdiler olay aslında basit bir kız kavgasıdır şu kısa videoda'da kız sallıyor Malignaggi'ye http://www.youtube.com/watch?v=ql1phO1SpIM&feature=youtu.be (broner favori ama canı gönülden malignaggi'yi destekliyorum çok konuşur yetenekleri belli seviyede'dir falan ama karakterli heriftir)

    YanıtlaSil
  6. son adsız ufak at. bu bir şovdur.karşılaşma öncesi çıkan bazı kavgalarda şovun bir parçası.aslolan nedir biliyormusun.PARA.
    pro boksta kimin ne kazanacağı maç öncesi bellidir.alan razı satan razı durumları.broner dan managerler iyi paralar kazanmak amacındalar.floyd dan olduğu gibi.onun için ya yenebileceği rakiplerle yada danışıklı dövüş ile ilerleme yolunda gidiliyor.bu alemde danışıklı dövüş olmayan karşılaşmalar yüzde 20 yi geçmez.mesela bunlardan bir kaçı g.jones-lebedev floyd canelo gibi.
    floyd-guerrero danışıklı dövüş sınıfına girer.yada sonucu belli olan bir karşılaşma.

    YanıtlaSil
  7. v

    bunlarda namus varmı ki? adamların kendi karıları kızları umurlarında değil cıkmışlar faişe icin dövüşecekler:)film tadında bi maç olsun istiyolar anlaşılan:)bunların hikaye olduğu söylemeye bile gerekyok 2.3. sınıf boksörlerin maça ilgi çekmek icin oynadıkları reklamlar bunlar.yetenekleriyle kazanamayınca böyle yolları deniyolar zavallılar.

    YanıtlaSil
  8. ABD de ve dünyada pro. boksta pis işlerin döndüğünü bilmeyen yoktur.bakın danışıklı dövüş olmayan pacman-bradley maçında bu kez hakemler devreye girmiştir.açık pacman galibiyeti yerine bradleyi galip ilan ettiler.böyle bir pro boks dünyası var.onun için ud ve sd si çok olanları fazla abartmayın.bunlardan biride floyd.

    YanıtlaSil
  9. sambo kontrol 1-2 sambo kontrol 1-2

    YanıtlaSil
  10. izlemek isteyenler için link:

    http://www.firstrow1.eu/watch/192376/1/watch-showtime---shobox-:-malignaggi-vs-broner.html

    YanıtlaSil
  11. 'Channing' arkadaşlar ben size yardımcı olmak amacıyla açıklama yaptım kendimi falan övmek için bir şey söylemedim araştırırsanız olayın anlattığım gibi olduğunu görürsünüz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. v

      senin acıklamana bişe demedik zaten. bunların oyun olduğunu söyledik.

      Sil