19 Nisan 2013 Cuma

CHISORA : "KLITSCHKO'YU BİR DAHA GÖRÜRSEM..."


Maç öncesi tartıda Vitali Klitschko’ya tokat atan ve ertesi gün ringde maç anons edilirken Wladimir Klitschko’nun yüzüne ağzıyla su püskürten Dereck Chisora yaptığından hiçbir pişmanlık duymadığını ve bir daha karşılaşırlarsa daha kötüsünü yapacağını söyledi.

Wladimir Klitschko ile olan maçı son anda iptal edildiği için para ve zaman kaybettiğini , kardeşlerin soyunma odasında da sıkıntı çıkarttıklarını söyleyen Del Boy , onlardan nefret ettiğini söyledi ve Bir daha karşılaşmaları durumunda Wladimir’in üzerine işeyeceğini de iddia etti.



Ne Vitali ne de Wladimir Klitschko Dereck’in bu hareketlerine fiziki bir karşılık vermediler. Ama bir kez daha bu denli bir yakın temas olursa , kardeşlerin bu sakin duruşlarını korumaları zor gözüküyor.

4 yorum:

  1. Deli Fişek ilk kıvılcımı aylar evvel çakmış ya. Uslanmaz.

    YanıtlaSil
  2. iyice kantarın topunuzuny kacırdı bu adam. bide nieymiş rehabilite opluyomus doktorla felan. iyi bi sopaya ihtiyacın var senin bunu vitali yapamadı ama wlad sendeki elektrikleri kesecek.

    para için laf atıyosun kliçkolara mac yapmaya calısıyosun

    YanıtlaSil
  3. nie hortlatıyosunuz ya. bende sandım yeni bişey

    YanıtlaSil
  4. Ibıza olaylarına bir gönderme benimkisi.

    Yeni başlık olsa ilk sayfada olurdu zaten ayrıca haber tarihi başlığın sol üst köşesinde daima yazar. İyi yazışmalar RJ ☺

    YanıtlaSil