12 Şubat 2014 Çarşamba

Pacman,Bradley Rövanşından Sonra Marquez'i İstiyor

                                                             
Hatırlayacaksınız Pacman için herşey yolunda giderken 2012'de Timothy Bradley ile karşılaşmış ve hakemlerin faciasına uğrayarak maçı puanla kaybetmişti.Wbo kemeri de böylelikle Amerikalı boksör Bradley'e geçmiş oldu.
Bu maçın hemen ardından aynı yıl içerisinde daha önce 3 defa karşılaştığı 2 galibiyet 1 beraberlik aldığı Meksikalı boksör Marquez ile karşılaşan Pacman,6. roundda aldığı bir yumrukla ringe boylu boyunca serilmişti.
Bu yenilgilerin ardından Brandon Rios ile dövüşen Pacman bu maçı kazanmış ve hemen ardından Timothy Bradley rövanş maçı açıklanmıştı.
12 nisanda yapılacak bu maç öncesi Pacman ''eğer Marquez benimle dövüşmek isterse bunu kabul ederim.Çünkü onunla dövüşmek istiyorum''
Kimilerine göre Marquez şans yumruğu ile kazandı.Kimilerine göre şans yumruğu değil.
Ancak bu ikilinin olası bir 5.maçı hala ilgi çeker.Tabi Pacman'in önce Bradley'i yenmesi lazım.

2 yorum:

  1. x

    pacmandan boks dersleri
    konu: abd-bredley

    YanıtlaSil
  2. bal gibi luckpunchla yendi abi KO yapmadan önceki raundu izleyin marcuez az daha geberecekti köşesine zor gitti. yalnız pacuanın çenesi zayıflamış freddi roch biraz marjinel bi antrenördür kasksız spar mı yaptırıyo diye kuşkulanıyorum, savunma antremanlarının üzaerine çok durmadığını biliyodukta. ali belgeselinde alide öyle yapıyomuş hatta bazen kendine vurduyomuş bu çok saçma beyin hücreleri iç kulak göz hücreleri kendini yenilemez çok çok az yeniler yani 100 hücre giderse 5 anca geri gelir.

    YanıtlaSil