12 Şubat 2014 Çarşamba

Mayweather vs Amir Khan Açıklanmak Üzere

                                             
Floyd Mayweather jr, Mayweather Promotions adlı sitesine koyduğu ankette sıradaki rakibim kim olsun sorusunu fanlara sormuştu.
Ankette yüzde 57 Amir Khan,yüzde 43 Marcos Maidana oy aldı.Böylece büyük ihtimal Floyd Mayweather jr 3 mayısda Amir Khan ile dövüşecek.
Marcos Maidana en son Adrian Broner ile dövüşmüş ve rakibin ezip geçmişti.Amir Khan önceki yıllarda Marcos Maidana'yı yenmişti.
Yenilgisiz boksör Floyd Mayweather'e Amir Khan'nın hızı karşı koyabilecek mi?
Hepsinden önce Floyd Mayweather,Manny Pacquiao ile ne zaman dövüşecek?Çünkü boks fanları en çok bu maçı görmek istiyor.

6 yorum:

  1. x

    hadi lan khan ye bu çingeni...

    YanıtlaSil
  2. maidana'da yenemez khan'da yenemez Floyd'u kabul edin bu herifi kimse yenemez golden boy'da boksör bırakmadı herif teker teker yendi hepsini Saul alvarez genç formda güçlü hızlı o bile zorlayamadı floyd'u Marciano'nun rekorunu kırar bırakır yaşıda geldi zaten

    YanıtlaSil
  3. Floydun adamı anca pacman olur ama birgün dövüşürmü onunla bilinmez. Tarihte böyle olaylar çok, her başarılı boksör durumunu riske edecek boksörlerden mümkün mertebe kaçar. Ring legend olmak gibi hedefi varsa tabi en az 3-4 kendi ayarında efsanevi şampiyonla kapışıcaktır. Bunlardanda kendini zorlamayacak stilde olanları seçecektir tabi. Tıpkı aslan yürekli alçakgönüllü kralların kralı miguel cotto gibi. Bu miguel cottoyu sevdiğim kadar hiçbir boksörü sevmiyorum. Bu adam asıl efsane olacak. Ah birde hızlı olsa kimse karşısında duramaz.

    YanıtlaSil
  4. bence floyd son maçını pacmanla yapar 50.galibiyet için..floydu yenerse danny garcia yener..

    YanıtlaSil
  5. Danny garcia da yavaş bir boksör en azından floyd için birde çok fazla defensif değil. Khan haklı aslında bir konuda. Floyd için en azından hızlı bir boksör şart güçten ziyade. Danny garcianın yumrukları güçlü kendisi de dayanıklı çocuk ama hız ve defansı diğer özellikleri kadar iyi değil bu sebeple floydu kesinlikle yenecek kişi değil bu çocuk, maidana çok çok zorlayacak hatta sürpriz bir zaferi bile olabilir bilginiz olsun ! Aslında bu floyd için en sağlam rakip victor ortizdi, ortalama bir hızla müthiş bir attağa sahip ama gel gör bir anlık gaza gelip illegal bir hareketle floyd denen herife hile şansı verdi ve saygısızca nakavt edildi floyd tarafından. Victorunda biraz dayanıklılık sorunu var az daha dayanıklı olsa direk bir arkadaşında bahsettiği gibi kaplan gözüne sahip çok başarılı durdurulamaz bir boksör olurdu.

    - Ya millet uyanık kardeşim, pacman gibi miguel gibi barrera gibi adamlarla kapışmak için bu adamların yaşlanıp güçten kondisyondan düşmesini bekliyorlar. Ancak o şekilde, eğer dikkat ederseniz bu durum her zaman vardı. Genç ve zirvede olan şampiyonlarla gene o dönemin isim yapmış 1-2 kademe daha düşük boksörleri bu şampiyonlara pek bulaşmaz ha ama ne zaman ki yenilgiler aldı yaşlandı hızdan kondisyondan düştü direk gelir maç yaparlar.

    - Tıpkı lennox lewis - tyson maçı gibi, tıpkı antonio barrera gibi, ray mercer vs. gibi. Şu an pacman olayı çok çok riske bir durum. Floyd denen herif bu işten en en büyük parayı kaldırır bu adamla maç yaparsa bu iyi tarafı. Kötü yanı ise 1 yenilgi dahi alsa, bu pacmandan olacaksa en büyük kariyer bitişi noktası sayılır toplumca ve kendince. Pacman - Hız, Güç , ve insider defans dışında defansı mükemmel. Bunlar floyd için büyük tehdit, Onun dışında ki pacmanın en kötü yanı fazla yakınken çok fazla yumruk alması, dayanıklıdır çare bulur zekidir fakat bu kadar aldığı yumruk arasında çok tehlikeli açılardan alacağı yumruklarda var ki yerini bulup yumruk atma konusunda floyd gerçekten başarılır. Yani sonuç ne olur onuda tam diyemiyorum ama fikrimi söyleyeceğim yinede. Bir dönemin efsanesi ile ortalama bir üne sahip ya da yeni yeni zirveye ulaşan bir boksör kapışıyorsa bu yeni boksör yeneceğine inandığı için o efsane ile maç yapar. Nasıl olsa eskisi gibi değil şu anda güçsüz diye duruma güvenirde meydana çıkar.

    Floyd - pacman maçı için yaptığım istatistik ;

    - Pacman TKO ile alır - % 30

    - Floyd puanla yenilir - %35

    - Floyd puanla kazanır - %35

    - İşin içine şike de girme olasılığı çok fazla ki timoty bradley olayını sanırım hepimiz biliyoruz ve anladık. Eğer şike girerse DRAW olarak gene büyük para kaldırma amacına girer hatta ilk maç drawa bağlanıp sağlam bir para götürülür ikinci maçta puanla kazanıma gider. Yinede çok büyük bir olasılık var ki puanla bitecek bir maç, ve bence attığı yumruk sayısı ile pacman puanla bu maçı kazanır. Ama dediğim gibi şike olayının olacağını düşünüyorum mutlaka ve mutlaka.

    -- Herşey bir yana hala kafamı çok kurcalayan şey; Atağını az çok pacmana benzettiğim bu ortiz eğer o kafa atma gafletine düşmeseydi floyd ona ne kadar dayanırdı o maçın sonu ne olurdu gerçekten çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  6. Floyd Maywheather Jr. tartışmasız boks tarihinin gelmiş gelmiş en iyi savunma boksu yapan boksörü. Yıllardır maçlarını izliyorum. karşısına çıkan boksörün ne kadar agresif, ne kadar güçlü ve yetanekli olduğunun önemi yok. Her maçta savunma dehasıyla yumruk yemeden attığı yumruklarla sayı getiren puanları alıp aradan sıyrılıyor. Stili boks severler tarafından hiç sevilmese de saygıyı kesinlikle hak ediyor.

    YanıtlaSil