13 Şubat 2014 Perşembe

Amca Mayweather'dan Kafa Karıştırıcı Sözler

                                                     


Floyd Mayweather jr'nin amcası Roger Mayweather,Floyd'nun 3 mayıstaki rakibinin Amir Khan değil,Marcos Maidana olacağını söyledi.
Ayrca Roger Mayweather,anketi Amir Khan'nın kazanmasının bir önemi olmadığını ve Maidana maçının daha büyük para getireceğini söyledi.
esnewssporting'e açıklamalarda bulunan amca Mayweather '' Bence Floyd'nun rakibi Amir Khan olacak ama ''ONLAR'' Maidana olacağını söyledi'' dedi.
Roger Mayweather'in ''ONLAR''dan kastı ne bilinmiyor.
Kişisel kanaatim rakibin Marcos Maidana olması yönünde.Saldıran ve sert dövüşen bir boksör.
Ayrıca Adrian Broner gibi savunması iyi olan bir boksörü darmadağın etti.
Amir Khan 2010'da Marcus Maidana ile süper hafif siklette dövüştü.O maçta Maidana'ya göre çok hızlı olmasına rağmen maçın son bölümlerinde az daha KO ile maçı kaybedecekti.
Şimdi iki boksör de yarı orta siklet (welterweight)de.Daha sert bir Maidana var artık.
Bu siklette Amir Khan kayda değecek birşey yapmazken Marcos Maidana bu siklette
Jesus Soto Karass (8.round TKO)
Martin Angel Martinez (3.round KO)
Josesito Lopez (6.round TKO)
Adrian Broner (UD)
gibi isimleri devirdi.
Hak eden olarak baktığımızda Marcos Maidana,Floyd'un rakibi olmayı daha fazla hak ediyor.

4 yorum:

  1. x

    ne olursa olsun khan maidanadan daha iyi boksör ve floydu yenebilecek yeteneğe fazlasıyla sahip, eğer floyd khanla değilde maidanayla dövüşürse gerekçe olarakda maidana daha iyi derse gülerim, khan floyd için en tehlikeli boksörlerden biridir, bence onlarda bunun farkında bu maç olmazsa çingen floyd çingenlik yapmışdır...

    YanıtlaSil
  2. Bu saatten sonra floyd kimseden korkmaz adam çıktı saul alvarezle çatır çatır dövüştü amir khandanmı korkacak. korkacak olsa pacuadan korkar pacu ritme girdimmi makineye dönüşüyo onunla bile çok maç yapmak istiyo bence pacu %40ı kabul etmeli artık 2 yılını heba etti.

    YanıtlaSil
  3. maidana'nın floydu yenme ihtimali bence khan'dan daha fazla..

    YanıtlaSil
  4. Maidana vs floyd maçı için yazıyorum. Puanla floyd yenecek. Bu kadar basit. Maidana dayanıklı adam, çok hasar alır fakat KO olmadan jüri kararıyla maçı %90 kaybedecek. Floyd süper şekilde kaçacak bazen sıkışacak ama bulduğu açıkları da dolduracak. Fakat maidaayı KO ile kazanması bence çok zor. Khanı 2 en fazla 4 round içinde yere sererdi. O çene o gard o acemi kaçış ve o yumruk açılarıyla khanın işi çok zor.

    YanıtlaSil