5 Aralık 2013 Perşembe

Wladimir Klitschko'nun Yeni Rakibi

                                       
Wbo,Wladimir Klitschko'nun yeni rakibini açıkladı.Buna göre Wladimir Alex Leapai ile dövüşmez zorunda.
1.85boyundaki Alex Leapai  34 maçta 30 galibiyet aldı.Bu galibiyetlerin 24'ü nakavtla.
Kaybettiği 4 maçın ikisinde Ko olan Alex bu nakavtların birini 2012'de daha önce Vitali Klitschko'ya kaybeden Kevin Johnson'dan almıştı.
Leapai,son maçında Denis Boystov'u sayıyla yendi.

14 yorum:

  1. Pulev maçı daha önce olması lazım. arkadaşlar dediğiniz gibi başka site kalmadı en azından belli bir süre Anonim msja açık yaparsanız biraz toplanma olur.

    YanıtlaSil
  2. David haye ile ilgili bilgisi olan varmı en son yine hastahnede yatıyordu boksu kesn bırakacak gibi bişiler söleniyordu sanki

    YanıtlaSil
  3. bu arada neden başlık açma yetkisini kapattın hocam

    YanıtlaSil
  4. bi sure boyle devam edicem usta.sitenin gorunum fqlan format herseyini yavas yavas degistiriykeum
    .coma dondurucem sonra blogdan

    YanıtlaSil
  5. Haye omuzundan ameliyat olacak belkide olmuştur, iyileşme durumuna göre devam edebilir ama omuzla diz sakatlıkları pistir.

    YanıtlaSil
  6. roy jones hakkında bilgisi olan söyleyebilirmi? en son brktımı

    YanıtlaSil
  7. biz anonimciler sizi rahatsız etmeyelim çünkü önce davet edilip sonra kovuluyoruz seviyesiz yorumları tasvip etmiyorum ama 70 den fazla yorumlar vardı bir haberde , bunların 40 tanesi kaliteli gibi zamanlarda vardı.Mecliste bizde varsak tamam.(FRANK BRUNO).

    YanıtlaSil
  8. Yine bokstan ve sosyal medyadan uzak kaldığım bir dönemin sonuna gelmiş bulunuyorum :) yazılar yazmasam da (özellikle üyelik isteme sistemi baya üşendirdi) siteye bakıyordum zaman zaman. Yine değişiklikler olmuş. Hazır bu posttu atıyorken genel bir yorumlama yapayım.

    Bir kaç gün önce medyayı yerinden oynatan Carl Froch v George Groves maçına en sonunda bakabildim. Bu benim uzun zaman sonra izlediğim ilk boks maçıydı. Daha iyisini secemezdim sanırım. Froch çok kötüydü. Reflekslerinden, özgüveninden eser yoktu. Sebebi ne bilmiyorum Groves'u çok mu küçük gördü maç öncesi yoksa en sonunda üst üste çıktığı müthiş savaşlardan(şuanda büyük şampiyonluk tutan boksörler arasında belki de en iyi resume'a sahip boksör) sonra bitkin mi düştü vücudu yoksaaaa da Groves gerçekten bu kadar iyi miydi? bilemeyeceğim. İnanılmaz etkiliydi, hızlı , güçlü , efektif. Sadece gençliğinin ve ilk roundda bulduğu knockdown'ın yanılgısına düştü ve vücudunu düşünmeden saldırdı. Stamina diye bir şey kalmadı ve sonunda kobra yı uyandırdı. Hakem erken ayırdı tabi orası da ayrı. Dünya şampiyonluk maçında böyle kararlar verilmemeli. Ne maçlar vardı boksör patates oldu denmişken geri dönüş yapıldı. Rövanş olacak gibi bakalım ilkinden daha iyi şeyler bekliyorum bu sefer.

    Boxing Hall of Fame'e bu sene Oscar De La Hoya, Felix Trinidad ve Joe Calzaghe katıldı. Üçü de haklarında destan yazılacak şampiyonlar, maçları tekrar tekrar izlencek özel adamlar.

    Kickboks'taysa Giorgio Petrosyan'ın tahttan indirilişini gördük. Kesinlikle hiç kimsenin beklemediği bir şey oldu. Bu adam son 5-6 senedir Floyd Mayweather'la birlikte 'dokunulmazlık' konumundaydı. Hatta çoğu kişi iş mükemmele geldi mi onu 1 numara yapardı. Genel olarak bu sporun piyasasında oynamalar başladı. Glory'nin, MSG'da event düzenlemesi çok önemliydi fakat bu spor Japonya'ya yakışıyor =)

    @muhammet Dargın

    Şu anda Rusya'da bir nevi bir hazırlık maçına çıkmaya hazırlanıyor. Rakibi
    Zine Eddine Benmakhlouf adında adı sanı duyulmamış birisi. Esas hedefi MMA efsanesi Anderson Silva'yla boks maçına çıkmak. Bu ikili birbirleriyle yıllardır dövüşmek istiyorlar. 2009 yılında dönen haberleri hatırlıyorum. Dana White gecen katıldıgı programda ikisi önce karşılaşcakları rkipleri yensin sonra bakarız dedi. Roy Jones'la da gençlikten geçmişi falan var. Ayrıca boks üzerine bi reality şov çıkartmk üzere piyasaya White. Boston şehrinde yeni boks yetenekleri arıyor.

    YanıtlaSil
  9. Ayrıca Roy Jones demişken onun boksörlerinden İsmail Sillakh, Sergey Kovalev tarafından darmaduman edildi. İnanılmaz güçlü yumruklara ve zamanlamaya sahip. Adonis Stevenson'da yine kazandı. Şuanda boks piyasasının en çok istenin bir kaç maçından birisi bu.

    Bu hafta sonu HBO'da Rigondeaux unvanını Agbeko'ya karşı korurken, James Kirkland'ın rakibi genç Tapia. Rigo mükemmel bir tekniğe sahip Agbeko ona cacık gelir. Kirkland'sa favori olsa da çenesinin durumundan dolayı insan güvenemiyo.

    Showtime'daysa Zab Judah v Pauli Malinaggi karşılaşması var. Bunun dışında gecede Andre Dirrell, Austin Trout ve Devon Alexander gibi önemli isimler var.

    YanıtlaSil
  10. hoşbulduk .D eski zamanları özledim ya çeşit çeşit kişi, yorum vardı. Klitchko cusundan, sambocusuna.

    Bu arada UFN 33 bomba olmuş. Shogun Rua ben ölmedim derken, Mark Hunt v Bigfoot Silva ağırsiklet tarihinin en büyük dövüşünü yapmışlar. UFC tarihinin demeliyim en azından.

    YanıtlaSil
  11. Eskiden Foreverlilya vardı ve bir dönem unutulmaz bir kadro oluşturmuştuk ve Foreverlilya altın çağlarını yaşamıştı. Temennim sizin de fırsat buldukça başlıklar açmanız ve yorumlarınız ile siteyi başta boksseverler olmak üzere yayımlanan haberler ile okunur hale getirmenizdir. Hepinize başarılar diliyorum.

    Özgünhan

    YanıtlaSil
  12. boxrec bu maci dogrulamiyor.haberi olan varmi ?
    tommy morison

    YanıtlaSil