3 Aralık 2013 Salı

Glory -21 Aralıkta Tokyo'da Kick Boks Gecesi

                                             
Glory kurulduktan sonra iflas eden K-1'in aksine bir çok siklet açmış durumda.Glory 13 te Tokyo'da 21 aralıkta welterweight dünya şampiyonası nefesleri kesicek.Gecede kick boksun welterweight kralı ortaya çıkacak.
Ayrıca welter weight haricinde gecede Kick Boksun yıldız isimleri de dövüşecek.

Gökhan Sakiye nakavt olan Daniel Ghita.Errol Zimmerman ile dövüşecek.
Ayrıca kick boks efsanesi Peter Aerts,kick boks dünyasının parlayan yıldızı, son iki maçında Gökhan Saki ve Daniel Ghita'yı yenen Rico Verhoeven ile dövüşecek.

Yıldızlar bunula sınırlı değil.Çünkü Remy Bonjasky,Jerome Le Banner gibi veteran efsaneler de gecede yer alacak.
Kick boks severleri müthiş bir gece bekliyor.


7 yorum:

  1. Holzken valtellini maci holzkenin yerini sorgulayacaktir. Errol guclu bi boksör fakat teknikte baya geride keske su teknigini bi duzeltsede neler yapabilecegini gorsek. Peter de su çocuğu pataklasa iyi olur yapabileceğine inanıyorum

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Rico çok iyi bir dövüşçü geleceği parlak fiziğide tam bir ağır siklet ardarda Saki ile Ghitayı yenmek kolay değil Peterin işi çok zor.

    YanıtlaSil
  4. adamın fiziğine diyecek yok müthiş fiziği var bacakları zaten diğer ağırsikletlerin en az 2 katı kadar. fakat nakavtın ne olduğunu dahi bilmiyor bence sadece birileri konuşurken kulağına çalınmıştır en fazla :D o fiziğe rağmen 50 maçta sadece 8 nakavtı var adamın. gökhanı nasıl yendi şoke oldum ilk round malum gökhan moralmen bittide maçın gidişatında gökhanın bacaklar pert oldu pek belli etmesede o yuzden dengeyi kuramadığı için istediği vuruşları uygulayamadı kanımca. yinede helal olsun ricoya hiç sevmesemde. ghita maçında 2 ağırsikletin yumruk gücünün 30 kiloluk çocukların yumruğundan bi farkı olmadığını gördük.

    YanıtlaSil
  5. glory hariyi hala niye almiyor sasiyorum.
    k1finali gibi 8li final yapsalar tokyoda.
    hari de eski hari degil.

    YanıtlaSil
  6. REMY devam etseydi çabuk bıraktı zimmerman ile tyrone harika dövüşçüler.(FRANK BRUNO)

    YanıtlaSil
  7. Badrinin durumu tam olarak tespit edilimedi bbence.en son macinda elexey ignashov gibi ringe dovusmeye degilde daima mac oncesi ringi dolasmaya gelmis bir görüntü sunuyor. Adamin lakabi akrepte bi akrepligini goremedik macin devamini yerden izlwmiyimde nasil olursa olsun diyor. Eskiden badr yere saglam basarak giderdi bu macta salincakta sallanir haldeydi. Daha cesaretli bi rakiple dovusurse neyin ne oldugu belli olur. Remyden is gecti artik jamel ben saddik ve tyron spong maclari bunun en bariz örnekleri.

    YanıtlaSil