10 Aralık 2013 Salı

Kubrat Pulev Bu Cumartesi Ringe Çıkıyor

                                               
IBF'in 1.sırasında yer alan yenilgisiz boksör Kubrat Pulev(18-0-9KO's) bu cumartesi
Joey Balley(29-6-28KO'S) ile Almanya'da  dövüşecek.
Kubrat Pulev'in daha önce Sherman Williams ileringe çıkacağı açıklanmış ancak Sherman sakatlanınca bu maç iptal olmuştu.
IBF'in uluslararası kemerinin sahibi Pulev şu an Super şampiyon Wladimir Klitschko'nun zorunlu rakibi durumunda.
Kubrat Pulev'in açıklamaları:
''Kimi yenmek zorunda olduğum önemli değil.Amacım açık. Wladimir Klitschko ile dövüşüp onun kemerlerini almak.

19 yorum:

  1. helenius ,steve cunningham ,bryant jennings iyi rakipler.(FRANK BRUNO)

    YanıtlaSil
  2. Rakip bayağı KO cuymuş 29-28KO tabi kimleri KO yaptığıda önemlide. Pulev kendini ispatladı ama tony maçında zaman zaman yumruk aldı, bir türlü yavaş tonyi çözemedi yani wlad vs pulev beni artık heyecanlandırmaz, çıkacak şöyle thomsun gibi adamı ilk 3 raundda haşamat edecek ki bizde diyecez HA! işte bu adam. wladla pulevin milyon euroluk sarılma serenatlarını merak etmiyorum çünkü, povetkin maçı neydi öyle... düşünmek bile istemiyorum kusacaktım nerdeyse.

    YanıtlaSil
  3. Pulev Wladimir karşısında tutunamaz şu anda Deontay Wilder i gelecek vadeden ağırsıklet olarak görüyorum. Fakat onuda daha profili yüksek en azından ilk ondaki boksörlerle yaptığı maçlarda görmek lazım. Umarım balon çıkmaz şu ana kadarki performansı çok iyi

    YanıtlaSil
  4. abell , arreolaya yenilmiş ama fena sayılmaz.

    YanıtlaSil
  5. Wladimire en ciddi rakip david hayedir gerisi şimdilik heyecan yaratmıyor kimsede.....David haye ile bir kaç maç daha yapsaydı klitckolar 1980 ve 90 yıllarının harika dönemlerine dönebilirdik, o zamanlar ibreyi her an döndürecek boksörler vardı kimse tahtında rahat değildi...

    YanıtlaSil
  6. pulev ne yaptı site güncellenmemiş kaç gündür aynı.

    YanıtlaSil
  7. efsaneleri saymaya gerek yok james tillis,frank bruno,bonecrusher,tim withers,tony tubbs,ray mercer,trevör berbick ,michael spinks mükemmeldiler bunlarda david hayeden kliçkolara daha ciddi rakip olurdu günümüzde bulunsalardı.(FRANK BRUNO).

    YanıtlaSil
  8. TYSON DA BİRAZ RAHAT SAYILIRDI EVANDER VE BRUNO EN CİDDİ RAKİPLERDİ ,BERBİCK VE BİRAZ YAŞLANMIŞ HOLMES DAHİL ÖNEMLİYDİ AMA YAŞLI FOREMAN İLE TUA İLE MİCHAEL MUORER VE RUİZ İLE HATTA TOMMY MURRİSON İLE KARŞILAŞABİLİRDİ (EARNİE SHAVERS)

    YanıtlaSil
  9. TABİİ BU İSİMLERİ YENERDİ FAKAT KAPIŞMALIYDI FOREMANA ZORLANIRDI YENERMİYDİ BİLEMEM,TUA VE TOMMY İLE RAY MERCER İLE ÇEKİŞMELİ GEÇER KAZANIRDI. (EARNİE SHAVERS)

    YanıtlaSil
  10. bu isimleri izlemeyle boksun tadına varıyoruz 30 sene öncesinin maçları.

    YanıtlaSil
  11. Klitschko Kardeşler için mevcut boksörler arasında en ciddi rakip Wladimir Klitschko'nun yendiği David Haye'dir düşüncesindeyim. Haye'nin ani çıkışları ve etkili tek ve kombine yumrukları rakipleri için ciddi bir tehlike. Deontay'ın ne olduğunu bilemiyoruz, Pulev ise bana göre Chagaev ayarında hatta Chagaev'in en iyi döneminin biraz gerisinde bir isim. Klitschko kardeşlerin boks sitilini son derece beğenen biri olarak kardeşlerin izleyiciler için sıkıcı karşılaşmalar çıkardıklarını anlayabiliyorum. İnsanlar agresif ve her zaman bol hareketli karşılaşmalar bekliyorlar fakat günümüz boks Dünyasında bu gibi aksiyonlara yer yok düşüncesindeyim. Zaman ve şartlar hızla değişiyor.

    Boks kaynaklı sitelere çok uzun zamandır yorumlarda bulunmuyorum fakat arada yazmak isterim.

    YanıtlaSil
  12. O listede gözüken en zayıf halka Chris Arreola bence onu atmak lazım dışarı

    YanıtlaSil
  13. hepside eşit güçler bayağı çekişmeli geçer.

    YanıtlaSil
  14. bermane vs arreola rovansiyla kemer sahibini bulacak gibi gozukuyor.yani anlayacaginiz.chris arreola siradaki wbc sampiyonu.unvanini ne kadar korur tartisilir.
    TOMMY MORRISON

    YanıtlaSil

  15. pulev ne yaptı pilavmı yaptı bilen varmı.

    YanıtlaSil
  16. Bermane Stiverne dışında Arreola,Jennings,Wilder ve Perez arasında 4'lü turnuva yapılabilir.Kazananda Stiverne ile kemer maçı.

    YanıtlaSil
  17. pulev-arreola karşılaşması olursa tadından yenmez.tabi bide perez denen hayvan çıktı ortaya.mike perez de ağır sıklete yakında damga vurabilir.

    bu arada abdusselamov dan haber var mı arkadaşlar.yoğun bakımdaydı.

    YanıtlaSil
  18. chisora-arreola mücadelesi zevkli geçer ikiside düz ,rakibin üstüne çekinmeden giden gardı açık hücümu düşünen adamlar sarılmalarda yaşanabilir ama keyifli geçer.(FRANK BRUNO)

    YanıtlaSil
  19. perez, abdüs SALAM yaptı resmen.

    YanıtlaSil