26 Ekim 2013 Cumartesi

GÜNÜN MAÇLARI

Cumartesi gecesi boks izlemek isteyen sporseverler için bazı önemli müsabakalar :

Bernard Hopkins - Karo Murat ;

Tavoris Cloud'u yenerek 48 yaşında IBF hafif ağır siklet kemerini kazanıp kırılması güç bir rekor kıran Bernard Hopkins ,  Ermeni asıllı Alman boksör Karo Murat'la karşılaşacak. Müsabakanın alt maçları 05.00'dan itibaren yayınacak.

Deontay Wilder - Nikolai Firtha ;

Geçtiğimiz günlerde ağır siklet kemerini tekrar ABD'ye getireceğini iddia eden Deontay Wilder , 30. maçında 30. nakavtı arıyor. Hopkins - Murat gecesinin alt maçı olan müsabaka yine 05.00'dan itibaren izlenebilir.

Kell Brook - Vyacheslav Senchenko ;

Ricky Hatton'ı emekliliğe geri göndererek adından söz ettiren Senchenko , yarı orta sikletin iddialı isimlerinden Kell Brook karşısına çıkıyor. IBF eleme müsabakası olan karşılaşma 23.00'dan itibaren izlenebilir.

Arthur Abraham - Giovanni De Carolis ;

"Kral Arthur" Almanya'da WBO süper orta siklet kıtalararası kemeri için İtalyan rakibiyle karşılaşacak. Müsabaka 22.00'da. 


4 yorum:

  1. Usta Hopkins-Murat yayını sabah 4"te başlıycak. Bu gece saatler bir saat geri alınacagından 3" te de başlıyabilir ama bilmiyorum siz ne dersiniz??
    ;

    YanıtlaSil
  2. zaten 4 te başlıycaktı 9 pm tse ile 04.00 zaten 10 pm 05.00 oluyor 3 te başlıyabilir

    YanıtlaSil
  3. Bradley-Marquez alt maçları 9 pm demişti 04:00"te açmıştım yayın yeni başlamıştı belki ben yanlış hatırlıyorum.. şimdi alarmı kaça kurayım :D Wilderin maçını kaçırmak istemem :D

    YanıtlaSil