18 Mayıs 2014 Pazar

Selçuk Aydın Üzdü

                                                     

 Dün gece sabaha karşı oynanan maçta Selçuk Aydın,Ukraynalı rakibi Victor Postol'a 11.roundda nakavt oldu.
Kariyerinde ilk kez nakavt olan Selçuk Aydın facebook hesabından özür diledi.

Kendisinden bir hayli uzun olan rakibine yumruk atmakta zorlanan Selçuk,maçta pek varlık gösteremedi.
Bu siklete düşmesine başından beri karşı olanlardandım.
Selçuk Aydın'ın siklet düşmesi onun en büyük silahı olan gücünü büyük oranda etkiledi.
Kişisel kanaatim
Selçuk Aydın'ın emekli olmaması yönünde.Eğer welterweightin bir üstü olan yarı orta siklete (light middleweight)e çıkarsa çok daha iyi yerlerde olabilir.
Bahanelere sığınmadan,tekrar çalışmaya başlarsa,egosunu da bir yerlere bırakırsa yarı orta siklet şampiyonu olabilir.Bu hırs bu azim Selçuk'ta var.
Freddie Roach gibi boksörlerini hücum yönünde dövüştüren bir antrenörle de çalışırsa Selçuk için herşey bambaşka olabilir.

                                     Selçuk Aydın
Şimdi pes etme zamanı değil.Baştan başlayıp tarih yazma zamanı.

                                        



62 yorum:

  1. selçuk'un başarısız olmasının sıkletiyle alakası yok selçuk rakibini ko yapamadığı taktirde maç kazanması imkansız bu seviyelerdede bu pek olası gözükmüyor..stil ve teknik olarak selçuğun 1,2 değil 3 adım yukarı gitmesi lazım doğru dürüst bi antrenörle sıfırdan teknik ve strateji oluşturması lazım.bu kadar hareketsiz bu kadar yumruk alarak ve göstere göstere hucuma kalkarak şansı zor.bunları neden söylüyorum çünkü selçuktan beklentimiz çok büyük dünya şampiyonu olacak potansiyeli var ama dün gece gitti 2. sınıf adı sanı duyulmamış adama ko oldu...

    YanıtlaSil
  2. evander holyfield18 Mayıs 2014 17:55

    selcuk sağlam dayak yedi adam boy avantajını cok iyi kullandı sanki vitali klitschko dövüşüyodu ringde onu hissettim selcuk reach mesafesi cok düşük 1.65 böyle olunca yumruklarını isabet ettiremedi cok hızlı ve kıvrak olmadıgından pili bitti sonunda ama sunu bilmek lazım selcuk aydının antrenörü robert rolle sparring partneri xx ama viktor postolun antrenörü freddie roach (bu mac için) sparring partneri ruslan provodnikov ve calısma ortamları farklı bu etkenler de cok önemli selcuk basarı istiyosa ilkellikten kurtulup en iyi ekiplerle en iyi calısma ortamını bir araya getirmesi lazım

    YanıtlaSil
  3. maçın full versiyonu..
    http://www.youtube.com/watch?v=OePd4c-LzSc

    YanıtlaSil
  4. selçuk bu yeteneksizliğe rağmen buralarda dövüşmesi ve sıralamada bu kadar yükselmesi kendisi adına büyük başarı ben gerçekden şaşırıyorum bu maçlara çıkmaya hak kazanmasına, adam bu yeteneksizliğe rağmen fiziksel bazı özellikleriyle ve inatcılığıyla buralara kadar çıktı, herkezin harcı değil, selçuğun dünya şampiyonu olacak potansiyeli var demiş arkadaş ama biraz duygusallık var heralde, o sikletlerde öyle boksörler varki selçuk bu tarzıyla onların karşısına çıkması çılgınlık olur...63 kilo adam 1.70 boy fırıldak gibi dövüşmesi gerekirken ağır siklet gibi dövüşüyo... 150 kg ağırlığın altına giriyo sanki gücü eksikmiş gibi, selçuk iyi antrenörlerlede çalıştı ama bir gr değişmedi, mazeret uydurmaya gerekyok, selçuk a büyük umutlar bağlamak bence saçmalıktı....

    YanıtlaSil
  5. ben selçuğun yarı orta siklete çıkması halinde başarılı olacağına inanıyorum.
    daha saldırgan daha agresif dövüşürse o siklette selçuğun yumruklarına pek az insan dayanabilir.
    doğrudur yeteneği pek yok.ama fırat arslandan daha yetenekli.fırat şampiyon oldu selçukta yarı orta siklet şampiyonu olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o sikletin ilk 20 sinden (bir kaçını tanımıyorum) 1 tane adamı yenebileceğine inanmıyorum o siklet daha zor...

      Sil
    2. Duygusal davranmaya hiç gerek yok.Selçuk o siklette ilk 20'de ki adamları hiç yenemez.Misal Lara ile karşılaştığını düşünsene.175 boy 191 reach beter eder Selçuk'u.

      Sil
  6. mehmet yildiz
    Haci o reach olaylarina pek takilmayin.klicko lewis gibi o farki kullanarak dovusemiyosan bi boka yaramaz.arti hep fazla fazla reach ve boy yaziyorlar nete
    tysoni yilarca 1.85-83 olarak gosterdiler sonunda 1.78 verdiler ki kendisi de 1.78im dedi

    selcuktn bi cotto cikar.ustelii daha sert vurani
    kismet.
    bu arada site icin tavsiyesi olan var mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şahsen bende reachlara bakmam kim iyiyse yetenekliyse avantajlarını kullana biliyosa işi götürür, kısalarında uzunlar kadar avantajları var. geneldede zaten sikletine göre boyu standart olanlar işi götürüyo arada nadir çıkıyo başarılı uzunlar...

      site için tavsiye ne olabilir tabiki haber...

      Sil
    2. Aynen.Yetki verebilirsen birkaç kişiye yetki ver dostum.Haber girebilirim bende.

      Sil
    3. Reache bende bakmam yanlış anlaşılmasın fakat Selçuk'un fazla yetenekli olduğunu düşünmüyorum ya da bu maça hiç iyi hazırlanmadı.

      Sil
  7. Selçuk Aydın menajerlik başarıyla şampiyon yapılmak istendi ve buralara geldi, mükemmel kaç rakiple dövüştü de yendi ? ama güç desen var zaten kondisyon,hız ve teknikte olsa direk pacman ayarına çıkar orası ayrı, bir de siklet düşmekle de hız artmıyor ki.....mini Tyson diye diye başını yaktılar,kimliğini kabetti, hareketlerini bile taklit ediyor, bu siklete gitmez ki herkesi nakavt edemezsin sayıda önemli, ne Tyson nede ağırsikletsin, Soruyorum bir boksör sol direk atmaz mı yahu ? Selçuk Aydının sırtına ağır yük yüklemeden aşırı beklenti ve strese sokmadan bol bol maça çıkmalı şampiyon olması şart değil, altyapı sağlamdı ama hep aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek yerine değişmeliydi ama artık zor sistemi oturmuş........Tavsiyem 80 kg olmalıdır,o boya uygundur, hiç olmzsa veya 75 olsun......Üzüldük, canı sağolsun, her zaman maçlarını izlemek isteriz boks için çok genç bir yaş unutmayın boks meslektir, şampiyon olamayan herkes boksu bıraksa adam kalmaz, ya hızınızı arttırın artmıyorsa siklet çıkın, iyi çalışmalar..

    YanıtlaSil
  8. Türkiyede hiç anlamı varmı , avrupada hep yenilse bile adam çıktım diye para alıyor 45 -50 yaşında bile gecelere çıkıyorlar meslek bu

    YanıtlaSil
  9. SHANON BRİGGSİN SON SERDİĞİ RAKİBİ MİRELES PEYNİR TULUĞU BOKSÖRLÜKLE ALAKASI YOK

    YanıtlaSil
  10. selçul 80 lg,de , iyice hantallaşır 70 ler iyi artur abrahamla dövüşse harika çekişmeli geçer ama bu sıklete alişacak ve çalışacak .

    YanıtlaSil
  11. selçuk brutal nakavta uğradı önceki sıklete dönmeli ( RAZOR RUDDOCK)

    YanıtlaSil
  12. Selçuk aydının ko olucagı belliydi zaten adam kum torbasına vurur gibi vurdu selçuka , victor postol yağmur gibi yumruk attı adamın çalıştığı belli zaten en sonda zıparttı selçuk aydını.

    YanıtlaSil
  13. selçuğu adrese victor postoladı.

    YanıtlaSil
  14. golovkin vs chavez macı neden iptal edildi bilen varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Chavez ile Top Rank arasında yaşanan para krizi büyük ihtimalle.

      Sil
  15. heavyweight haberler ne durumda

    YanıtlaSil
  16. AĞIRSİKLETE RENK KATACAK İSİMLER AMİR MANSOUR , WİLDER ,CARLOS TAKAM , ANTHONY JOSHUA,, BRYANT JENİNGS ,BERMANE STİVERNE GİBİ İSİMLER VLADİMİR İÇİN PEK CAZİP DEĞİLLER (RAZOR RUDDOCK)

    YanıtlaSil
  17. zaten carlos takam günümüzün buster douglası , anthony joshua da frank bruno potansiyeli görüyorum .KEYN

    YanıtlaSil
  18. Amir Mansour 41 yaşında.Son maçındada Cunningham'a yenildi.

    YanıtlaSil
  19. ama 20 sini üstüste kazanmış maurice harris ve kelvin price gibi önemli isimleri yenmiş buda var amir ustanın

    YanıtlaSil
  20. shanon briggsin şovunu izlemek güzeldi rocky 3 MİSTIR Tİ leapaiyi belki yenerdi maç yapsalardı kliçkoya rakipte olabilirdi abisine dayanan vilada dayanırdı ama kum torbasına dönerdi ufak sürprizlerde gerçekleştirirdi briggsten geçti artık fakat bu yaşta mükemmel fiziği var

    YanıtlaSil
  21. Shannon Briggs aptal aptal hareketler yapmasa çok daha fazla sayfı duyucam.adam şınav çekiyor ya toplantıda :D
    Shannon Brgiss 3-4 maç daha yapıp biraz daha form tutup chris arreola ile dövüşşse harika olur.

    YanıtlaSil
  22. BENCE YAKUP SAĞLAM -AUDLEY HARRİSON MAÇI DAHA UYGUN

    YanıtlaSil
  23. erkan teper ,yakup sağlam kapışsa da izlesek ( FRANK BRUNO)

    YanıtlaSil
  24. postol bedeni küçültülmüş kliscko çıktı tipi bile benziyo. selçuğun sililinde sıkıntı var bu çok söylenmiş ama selçuğun taktiğinde de sıkıntı var çok bekliyo rakibi, gardıma birkaç tane vursunda sonra ben hamlemi yapıym onun yüzü açık kalınca. bu taktikle üst seviye boksörlerin karşısında duramazsınız, geçen odlainer soliste duramadı (aynı taktikle thompsunu yenecek aklı sıra). selçuğun prof. boksa başladığı 2. 3. senesinde 14-15 maçında bu maça çıksa adım gibi eminim ya maçı kazanırdı ya da postolu çok zorlardı.

    YanıtlaSil
  25. shannon briggs bugün ilk 20 de ki çoğu boksöre taş çıkartır. rakibe öyle bi dalıyoki daha yumruk yemeden herif kroki oluyo zaten..... son maçında 112 kiloya inmiş ,119kg 1 kamyon sopa yedi vitaliden düşmedi hiç. 2-3kg daha verirse anlaşılır üst seviye boksörleri indirip indiremeyeceği ya da ne kadar efektif olabileceği. donk king yarın bi gün stivernenin karşısına çıkartabilir belli mi olur. çok ilginç tuhaf bir adam wladimire ilk sataşmasında çok ilginç tabirler kullanıyo ırkçılıktan dem vuruyo, martin kingden ve amerika kıtasının eski yerlilerinden bahsediyo, google aşağılıyo falan. koko gibi şeyler içiyo gibi geldi bana.

    YanıtlaSil
  26. DUKE. Selcuk hangi siklete cikarsa ciksin bu hizla yine belirli bi yol alir en fazla. Adamin hic kombinesi yok tysona ozenirken keske hiz ve kombinelerindende bi parca alip katabilseydi kendine. Gardina yumruk almayi bekledikten sonra sol krose atmasi tommy morrisonu hatirlatti bana. Ama maaleSef sadece bir kez tutturdu ondada gerisini getiremedi.insallah bunlardan ders alir temennimiz bu. Manue marquez ayni gece resmen boks sanattir dedi gercekten helal olsun adama alt sikletlere bir anda ilgimi artirdi.

    YanıtlaSil
  27. shanon , lahmacuncu solisten iyi çıkıp tony thompsona dersini verirdi solis iyi boksör ama selçuk gibi abartıldı

    YanıtlaSil
  28. evet marquezde gerçekden boks dersi verdi çok zevkli maçdı alvaradonnun surat perişan oldu, orjinal boksörlerin maçları geçekden bir başka oluyo yaşın bir önemi yok...

    solisde tam bir korkakmış bende onu bişey sanıyodum,

    YanıtlaSil
  29. solis pes ederse sıralama boksörlüğü yapar devam etmesi lazım david price aynı kişiye iki defa yenildi solisin birkaç maç yapıp kendini bulması lazım ilk sıralar iyi götürdü sonrasını getiremedi hızı azaldı çalışmazlığın faturası budur

    YanıtlaSil
  30. DUKE Solis direkt unvan macina cikmak istiyor galiba nerdeyse hic bir macinda hirsli degil. Bulmussun kemer yolunu baktin olmuyor Allah ne verdiyse gir. Maci devamli rolantide goturuyordu thompson macinda zate o kadar heycansizdiki uyuyakalmisim izlerken. Hirs ve azim yoksa sonucta yok kardes

    YanıtlaSil
  31. selçuk bence middle da denesin şansını.

    hem güce dayalı dövüşüyor hemde siklet düşüyor.kim akıl veriyor selçuka acaba?yetenek yok teknik yok sıklet düşürüyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selçuk un fiziği o sikleti kaldırmaz güçlü dayanıklı olabilir ama fiziği zayıf kalır, selçuğun boyu belkide 1.70 bile değildir 1.68-1.69. ayrıca benim görüşüm selçuk bu tarzıyla hiç bir siklette kafaya oynayamaz , anlamadığım türkiyede selçukdan çok daha iyi boksörler var onlar neden değerlendirilmiyo?

      Sil
    2. gücüyle rakipleri ezeceğini düşünüyo bence golovkin gibi ama sadece güçle olmuyo, solucan gibi adam zımba gibi yumruklar vurdu perişan etti...

      Sil
    3. cotto middle a çıktı.martinezle dövüşecek.bence 1.70 boyla middle a çıkabilir selçuk.bende bu teknikle birşey olmaz diyenlerdenim ama boksa devam edecekse biraz daha güclenmeli.ve vurduğunda rakibi sarsmalı.başka şansı yok.yada önce light middleweigt de olabilir.

      Sil
    4. cotto o siklete cıkdı ama martinezle dövüşmek için ve büyük para verdiler, genede o sikletin adamı değil cotto, martinez rakibi ezen üstüne giden bir tarzı yok zaten, çokda sert değil ama fizik avantajı aşikar, martinez avantajlı ama gönlüm cottonun kazanmasından yana...

      Sil
  32. erkan tepere destek verilmesi lazım michael sprottu yendi belki ikinci sinan şamil , neden çıkmasın KEYN

    YanıtlaSil
  33. Groves-Froch maçı kanaltürkte.Bu arada Groves Sauerland ile anlaşmış.

    YanıtlaSil
  34. selçuk güçlü diyo herkes ama ben bir gücünü göremedim. k.o ile yendiği adamlardan hiçbiri bir yere gelemedi.kendiside biraz iyi rakiplere karşı k.o yapamıyor zaten.Bu siklette çok yumruk atacaksın.Sürekli arkamda kimse yok muhabbeti yapıyor.Ukrayna devletimi tuttu victor postola salonu yada frederic rochu.Paranı önce kendine harcıyacaksın.trabzonda salon yoksa bir depo tutup orayı spor salonu yapacaksın.Yada trabzonda yaşamıyacaksın.Selçuk kendine hiç iyi yatırım yapamadı gerekirse almanyaya yerleşecekti orda spor yapacaktı iyi hocalarla çalışacaktı.Ahmet Öner Selçuk normal hayattada bu kiloda o yüzden siklet düşmeli demişti.Bence sıklet düşmesi doğruydu ama adam 15 kg vererek gelmiş.Ya ahmet öner yalan söylüyor yada selçuk aydın annesi ne yaparsa yemiş profosyonel davranmamış.Kardeşim sen dünya şampiyonu olacaksan hergün yediğini deftere yazıcaksın kalori,enerji,protein hesabı yapıcaksın.Son sözüm kendinden uzun boksörle dövüşmesin.Soto karas maç kasedini izleyen her uzun boksör selçuğu yener tıpkı postolun yaptığı gibi

    YanıtlaSil
  35. Selçuk gelebileceği en iyi yere geldi bundan sonra paspas yaparlar adamı.

    YanıtlaSil
  36. selçuktan bıkmadınızmı

    YanıtlaSil
  37. selçuk şansını light middleweight de denesin.

    YanıtlaSil
  38. ARKADAŞIM NE GÜZELDE YAZMIŞ DOĞRULARI ZATEN YAKUPTA ALDIĞI GAZ İLE SİNANA KAFA TUTTU KALECİLİKTEN BOKSA GEÇ 30,UNDAN SONRA HAVA AT SELÇUK İÇİNDE BURAYA KADARMIŞ AMA HERŞEYE RAĞMEN TEŞEKKÜRLER BUNDAN SONRASI KENDİNİN BİLECEĞ i İŞ KENDİSİ BİLİR / keyn

    YanıtlaSil
  39. yorumumu neden sildiniz gerçekler zormu geldi

    YanıtlaSil
  40. tamam selcuk muhabbeti kapansın yeterince eleştirdik,,,mehmet ne zaman haber eklemeyi düşünüyon?

    YanıtlaSil
  41. haklı tenkitler ne yazıkki silindi

    YanıtlaSil
  42. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  43. agir siklet hakkindaki gelismelerden haberdar olan varmi ?pulev vs klitschko izleyecegiz temmuzda galiba.pulev i yener sonrasinda stiverneden kemerialir bir bilemedin iki kere korur ve sonrasinda emekli olur wlad.
    TOMMY MORRISON

    YanıtlaSil
  44. aynen 63 kiloda maça çıkacak adam maçtan bir ay önce 78 kilo bu kadar amatörlük olur mu?hiç ajitasyon yapmasınlar selçuk gayet arkası güçlü bi dövüşçü..ahmet öner kaç defadır selçuğa şans sağlıyo hbo'da showtime'da maça çıkıyo selçuk..bilgehan'da maçta diyo ki amerikalılar postol'u sahiplenmiş bu kadar salakça bi laf olamaz..ulan dünya boks kongresinin yıllık toplantısında don king çıkıyo kürsüden selçuğa şans verilmesi lazım diyo ahmet öner bağlantısı sayesinde..abd'de postol mu daha sağlam selçuk mu düşünmek lazım...

    YanıtlaSil
  45. sözle değil şans vermeyle değil hakederek gelmesi lazım üç senede yaptığı maç sayısı belli

    YanıtlaSil
  46. öner selçuğa moral gecesi düzenler trabzon veya tekirdağda belarustan veya 40 lık amerikalı getirir sonra ver elini bir kez daha amerika DAVİD HAYE

    YanıtlaSil
  47. kliç için pulevde , bermane güçlü rakipler

    YanıtlaSil
  48. selcuk aydının facebookundan attığı mesajı buraya kopyalıyorum. özet olarak sucu ahmet önere atıyor
    siz ne düşünüyosunuz peki?

    Aslında antrenmanlarım iyi geçmişti gayet formda sayılırdım, fakat maç tarihindeki tutarsızlıklar neticesi kilomu sistemli ayarlayamadım, çünkü bazı nedenlerden ötürü maçın iptal olması gündeme gelmişti sonrasında kamp ortasında kilo sorunum olduğunu bilmesine rağmen Eylül ayından önce maç yapamayız düşüncesiyle kampa ara verdiren kişi menejerimden başkası değildi bunları söylerken yanlış anlaşılmak amacında değilim suçlu aramıyorum eğer suçlu birisi varsa benden başkası değil, velhasıl sonrasında hızlı gelişmeler oldu ve apartopar kampa girdik akabinde son günlere sıkıştırılmak zorunda kalan aşırı kilo kaybı umutlarımla beraber varımı yoğumu aldı götürdü, en az dostlarım kadar üzgünüm menejerimde çok üzüldü şimdi Lasvegas'da bol ışıklı mekanlarda Rulet oynuyor, bense bütün olumsuzluklarda olduğu gibi tek tabanca, ruhum bedenimde cansız bir şekilde ailemin yanına gidiyorum. Burdan söylemek istediğim hasbelkader bu Spor'u elimden geldiğince günümüze kadar yapmaya çalıştım, genelde olumsuzluklardan sonra mutlaka eleştiri olur bu gayet normaldir ve yıllardır tecrübe ediyoruz, soyadımı veren ailemi tenzih ederek söylüyorum dünya arenasında kimliksiz bırakıldığımı yakınımda olanlar iyi bilirler şimdi samimi insanların affına sığınarak maymun misali konuşanlara bütün samimiyetimle soruyorum, Türkiye'de ringe çıktığımda kaç kişi biletli birşekilde maçımı izleyerek destek oldu, Selçuk bizim Kardeşimiz canımız ciğerimiz diyen kaç kişi bunu düşünebildi, Ülkemizde Spor ve sanat'ı yönetenlere ve yönlendirenlerede bir çift sözüm olacak, 1-spor ve sanatın amacı ülke tanıtımıdır, dört kıtada reyting alan maçlara imza attığımız halde bunu görmezden gelmek yada bihaber olup, sahiplenmemek nedemek oluyor, 2 ülkemizde idda ve benzeri havuzlar üzerinden birçok klüp ve sporcuya destek sağlanırken Amatör olarak ülkemizi milli maçlarda yıllarca başarıyla temsil etmiş ve profesyonel kariyerinde Avrupa şampiyonu olarak kariyerinde Türkiyeyi temsilen tarihinde ilk defa Altın kemer finaline çıkmış bir sporcunun ülkemizden 1 tane sponsorunun olmaması normalmi ! Bence normal çünkü 100 liralık görüntü ve gürültü yapmadan 1 liralık yağan olmaz bizim buralarda dolayısıyla bizler deplasmanlara mahkumuz, pardon ben demeliydim aslında, çünkü bişeyden fazla olursa çoğul konuşulur, bana antrenör öneren arkadaşlara sesleniyorum Freddie Roach gibi bir antrenör rakip ekip tarafından benim bandajlarımın nasıl sarıldığını izlemek için soyunma odama gönderilmesi nasıl bir ciddiyet ise, benim menejeriminde maçtan 3 gün önce basın toplantısına geliyor olması bir okadar samimiyetsizliktir ve ben yine Mike Tyson'un sözüyle yâd ediyorum tüm samimiyetsizleri... Allah'a sonsuz şükürler olsun, bügüne kadar kazandığım başarıların nasıl Hak c.c.'dan geldiğine inanarak ona karşı tevekkül etmişsem böyle Sınavlarında Hakkın sevgisine mazhar olabilmek için birer fırsat olduğunu düşünebilecek kadar erdeme sahibim. Tekrardan bana güvenen, benimle sevinip benimle üzülen gönül dostlarımı hayal kırıklığına uğrattığım için özür diliyorum inanın aynı duyguları misliyle yaşıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abi aşırı kilo kaybı nedir?Sürekli formda kalması lazım bir boksörün.

      Sil
    2. selcuk un haklı olduğu yerler var özellikle medyaya yapdığı eleştiriler, menajeriyle olan meselelerini bilemeyiz, zaten A.öner görüntü itibari ile sağlam ayakkabı olmadığı aşikar, ama sporu meslek edinmiş bir kişinin böyle önemli bir maçda kilo sorunu olması kendisinin hatası (he bana sorarsan prof sporcu için o kilo 2 haftalık iş zten tartı günü her sporcu 4-5 kilo düşüyo, yani çok büyük bişey değil, çok var bu kilolardan düşen sporcular)

      birde selçuk un hangi antreman videosununa baksam ya abana abana yumruk atıyo yada güç kuvvet çalışıyo, diğerlerine bakıyorum çeşit çeşit hız idmanı teknik taktik idmanı?selçuk bu eksiklerini hiçmi görmez?

      şunuda kabul etmek lazım selçuk hem kendi fiziksel olumsuzlukları ve diğer olumsuzluklara rağmen bu seviyeye gelmesi başarıdır diğer şaklaban topculardan topculardan daha fazla ilgiyi hakeden biridir ama burası türkiye...

      Sil
  49. bu arada ahmet öner de elinde kalan son 2 boksörünü harcadı ve promotorlüktü menejerlikti derken şimdi tamamen piyasadan silindi ne solis ne de selcuk bişey yapamadı don king gibi öner de dibi gördü şimdi köyüne dönüp tarla sürer heralde...

    YanıtlaSil
  50. İlk dönümlük blokumuzu güvence altına almak için Bay Benjamin finans ekibini kullanıyoruz. Finansal Hizmetlerdeki profesyonellikten memnunuz Benjamin ve kredi şirketi, Bay Benjamin'den kredimizi almak için kullandığımız% 2 faiz oranlı kredi oranıyla masaya yatırıyor biz de onlarla ayrı bir inşaat kredisi yapıyoruz. Bay Benjamin'in arkasındaki ekip ile her şey bir esinti oldu, yolun% 100'ü ve hiçbir soru sorulamayacak kadar aptalca değil. Bu Kredi memurunu% 2 RIO gibi düşük bir oranda kredi arayan herkese tavsiye ederim !! Her türlü kredi için bugün Bay Benjamin ve ekibine e-posta gönderin 247officedept@gmail.com Whats-Uygulama Numarası + 1-989-394-3740

    YanıtlaSil