31 Ekim 2017 Salı

Joshua ,Yeni George Foreman mi ?

   
                                                   


     Anthony Joshua haftasonu Carlos Takam' ı tartışmalı da olsa Tko ile yendi.Hakem bence de erken bitirdi maçı ancak Joshua'nın da dediği gibi maç boyu kontrol Joshua'da idi.
Maç muhtemelen Ud ile bitecek ve kazanan Joshua olacaktı.
Maçın başında kafa kafaya çarpışma durumu oldu ve Joshua'nın burnu kırıldı.Belki de bu yüzden dövüşü rölantide götürdü.
    Carlos Takam beklenilenin üstündeydi.Oraya savaşmaya geldiği belli idi.Ancak maç boyu darbelere direnmekten başka pek bir varlık gösteremedi.Belki kaşına aldığı yaradan ötürü belki de hazırlık süresinin az oluşundan ötürü.Ancak saygıyı hak edecek şekilde dövüştü ve belki de ilerideki muhtemel  rövanşı hak etti.

   Anthony Joshua eğer rakibi küçümsediği ve pek çalışmadığı için  veya  burnu kırıldığı için pasif durumda kaldı ise Joshua için pek sorun yok.Ancak eğer gerçekten Takam'ın sitiline sahip boksörlere zorlanacaksa formda bir  Alexander Povetkin,Joshua'ya çok zor anlar yaşatabilir.

  Hepsini bir kenara bırakırsak Joshua belkide yeni Big George olabilir.Eğer  Deontay Wilder'ı da yenip Wbc kemerini de alırsa kendisi için Big George diyebiliriz.

 Bakalım zaman neler gösterecek.

 


1 yorum:

  1. İlk dönümlük blokumuzu güvence altına almak için Bay Benjamin finans ekibini kullanıyoruz. Finansal Hizmetlerdeki profesyonellikten memnunuz Benjamin ve kredi şirketi, Bay Benjamin'den kredimizi almak için kullandığımız% 2 faiz oranlı kredi oranıyla masaya yatırıyor biz de onlarla ayrı bir inşaat kredisi yapıyoruz. Bay Benjamin'in arkasındaki ekip ile her şey bir esinti oldu, yolun% 100'ü ve hiçbir soru sorulamayacak kadar aptalca değil. Bu Kredi memurunu% 2 RIO gibi düşük bir oranda kredi arayan herkese tavsiye ederim !! Her türlü kredi için bugün Bay Benjamin ve ekibine e-posta gönderin 247officedept@gmail.com Whats-Uygulama Numarası + 1-989-394-3740

    YanıtlaSil