7 Ocak 2014 Salı

Roy Nelson Nakavtları


Roy Nelson.Tabiri caizse koca göbekli bir Mma ağır siklet dövüşçüsü.Kendisi şu anda Ufc ağır siklet top 10unda.
İyi boksu iyi güreşinin yanında harika çenesi ve harika kondisyonu var.Ayrıca ufc seçmelerinde Kimbo Slice'ı dövmüştür
Mutlaka izleyin

6 yorum:

  1. o ne be öle biracı göbeği gibi

    YanıtlaSil
  2. siz yanılıyosunuz bi kere bu adamda dğer jonjonesun sölediği şişko adamda bunlar kadar kas var. rakiplerindeki kadar kas var.sadece yağ oldugu için gözükmüyor net olarak. ama bu işte tecrübeli birisi anlar bu adamların kasları şekilli dolgun değil ama en az rakipleri kadar kas var yağlarının altlarında
    chris arreolada öyle . yağ var ama kasta var. yağ çok oldugu işçin belli olmuyor. yoksa böle saçmalık olurmu cılız yağlı bi adam bi vurusta bunları yenebilirmi mümkün değil.

    YanıtlaSil
  3. benimde pazularımın üstü yağlı ve et tabakası kalın fazla gözükmez ama parmağıyla eliyle bastıran müthiş sertliğini, ve iriliğini anlar bastıranın parmağı eli acır ben hissetmem acıyı kas yoğunluğu kişiye göre değişir.

    YanıtlaSil
  4. valuev ile semmy schild dev adamlar fakat kaslı değiller dev vücüdu kasa çevirmek hiçde kolay değil

    YanıtlaSil
  5. zidnuras savicskas dunyanin en kuvvetli adami ve huseyin rizazade agirskilet halter rekortmeni.bu adamlarda klasik yagli gøbekli adamlar.ama ayni zamanda devasa kasli adamlar.roy jones dogru søyluyor.bu sporlarla ugrasanlar neden kaslarini cikarmak icin ugrassinki.adam døvuscu yada halterci body ci degilki ..
    TOMMY MORRISON

    YanıtlaSil
  6. tabiiki bokstada öyle kas biraz lazım body ci değillerse kası zaten boksör büyük ihtimal hayranları için yapıyor rakibe vücut dili kendine güven hayranlar sorarlar neden kaslı değil kazansa bile kasları bulunsa iyi değilmi derler mühimi yetenektir ve ringte yumruk gücüdür(FRANK BRUNO)

    YanıtlaSil