29 Eylül 2013 Pazar

ADRIEN BRONER VS MARCOS MAIDANA 14 ARALIK"TA

WBA Welterweight şampiyon Adrien Broner,14 Aralıkta unvanını Marcos Maidana"ya savunmak için ringe çıkacak...

Geçtiğimiz Haziran ayında Paulie Malignaggi"yi SD(Ayrık kararla)yenen Broner,14 Aralıkta MGM Grand"da unvanını savunacak...


WBA sıralamasında 2. olan Marcos Maidana,geçtiğimiz haziran ayında Josesito Lopez"i 6. Roundda Teknik nakavtla(TKO)mağlup etmişti.


Bu maç PPV(İzle öde) etkinliği olacak...

28 Eylül 2013 Cumartesi

JUAN MANUEL MARQUEZ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Meksikalı efsane boksör Juan Manuel Marquez,12 Ekim"de Timothy Bradley ile gerçekleştireceği WBO Welterweight şampiyonluk maçından sonra emekli olacağını açıkladı...


4 Ayrı siklette 7 kez şampiyonluk yaşamış olan Marquez,Bradley"i mağlup edip şampiyonluklarına bir yenisini daha eklemeyi planlıyor...


Tekrar belirtmek gerekirse Timothy Bradley VS Juan Manuel Marquez maçı,Türkiye Saatiyle 13 Ekim Pazar sabahı saat 6.30"da başlanması bekleniyor...

Cumartesi Ekspresi

                                                 

Bu gece

Adonis Stevenson vs Tavoris Cloud ( wbc,the ring kemerleri için )

Juio Cesar Chavez jr vs Brian Vera 




Bu karşılaşmaların tartısı yapıldı

Adonis- 78.8                               Chaavez jr-78.1
Cloud .-79.1                              Vera -77.6

Stevenson,Chad Dawson'u sansasyonel bir şekilde 1.rounda Ko ettikten sonra ilk defa ünvanını savunacak.
35 yaşındaki boksör, eski Ibf şampiyonu ve ünvanını Bernard Hopkins'e kaybeden Tavoris Cloud.
Cloud ise tek yenilgisini geçen sene 9 mart 2013'te Bernard Hopkins'ten aldı.






27 Eylül 2013 Cuma

SELÇUK AYDIN KAZANDI


Selçuk Aydın , Tekirdağ'da yapılan müsabakada ABD'li DeMarcus Corley'i 4. raundun sonunda teknik nakavtla yenerek boşta olan WBC Akdeniz kemerini kazandı.

Selçuk Aydın , 4 raund boyunca önde götürdüğü müsabakada yavaş yavaş sert yumruklara başladığı sırada DeMarcus Corley 5. raunda çıkamadı. Selçuk Aydın bu sonuçla eleme maçını kazanmış oldu. 

Şimdi Şelçuk Aydın'ın WBC sıralamasındaki yeni rakibinin kim olacağın bekleyeceğiz.

Gecede aynı zamanda Aliaksei Volchan'la karşılşan Ünsal Arık'da rakibini 8 raund sonunda oybirliğiyle yenmeyi başardı.

26 Eylül 2013 Perşembe

PETER FURY ENDİŞELİ


Tyson Fury'nin amcası ve antrenörü olan Peter Fury , Haye maçının ertelenmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Eğer Povetkin büyük bir sürpriz yapıp Klitschko'yu yenerse o zaman Haye'in Povetkin'le anlaşabileceğini düşünüyorum. Çünkü o zaman hem ortada bir kemer , hem daha büyük para hem de daha küçük bir rakip olacak. Bunu yapabileceğini biliyorum çünkü Charr'la anlaştıktan sonra bize gelmişlerdi."

Öte yandan Tyson Fury'nin 8 şubata planlanan Haye maçı öncesinde bir maça daha çıkmak istediği ve rakip arayışlarından olduğu da konuşulanlar arasında.

SELÇUK AYDIN HAZIR




Cuma günü saat 22.00'dan itibaren Kanaltürk'ten yayınlanacak olan müsabakada DeMarcus Corley'le karşılaşacak olan Selçuk Aydın he zamankı gibi iddialı.

4 aylık yoğun kamp sürecinin ardından formda gözüken Selçuk , Guerrero ve Soto Karass müsabakalarından dersler çıkardığını ve bir daha aynı hataları tekrar etmeyeceğini her fırsatta söyleyen Selçuk'un hedefi sıralamada yükselerek tekrar ABD'de büyük maçlara çıkabilmek.





22 Eylül 2013 Pazar

Chisora Avrupa Şampiyonu

                                               
İngiltere'de boştaki EBU ağır siklet kemerinin sahibini bulduğu karşılaşmada Dereck ''DEL BOY'' Chisora,Edmund Germer'i TKO ile yenerek  Avrupa şampiyonu oldu.

Maçta yakın dövüşü tercih eden her iki boksör de birbirlerinin gardını dövdü.Chisora 3.rounda rakibini yatırma noktasına getirmesine rağmen devamını getiremedi.
4.roundda ise Chisora aldığı kontra sağ direğin etkisiyle tabiri caizse 30 saniye kadar Gerber'in etrafında koşarak daha fazla darbe almamaya çalıştı.Bu sırada şova da kaçan Chisora şahsi kanaatimce dövüşe devam etse maçı belkide orda kaybedebilirdi.

5.rounda ise Chisora'nın maçın başından beri rakibi bezdiren yumruklarından sonra iyice sersemleyen Germer grogi durumunda iken hakemin araya girmesiyle kazanan Chisora oldu.

Gecede bitmek bilmeyen alt maçlardan sonra TKO görmek sanırım herkese iyi geldi.

21 Eylül 2013 Cumartesi

DERECK CHISORA VS EDMUND GERBER BU GECE

İngiliz ağırsiklet  Dereck Chisora,avrupa ve WBO kıtalararası şampiyonluk maçını için bu gece Londra"da,Alman Edmund Gerber ile ringe çıkıyor...

Edmund Gerber 23-1(14 KO)oranına sahip bir boksör...


Bugün Gerçekleşen tartıda Chısora 235 Ibs(106,6 Kg)Edmund Gerber ise 238 Ibs(108 Kg) gelmiş bulunmakta...



Maçın bu gece saat 22.00"da başlanması bekleniyor...

19 Eylül 2013 Perşembe

KEN NORTON VEFAT ETTİ


Boks dünyası Tommy Morrison'dan sonra bir vefat haberiyle daha sarsıldı.

Boksun efsane isimlerinden Ken Norton , 70 yaşında kalp yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

Kariyerinde yaptığı 50 maçın 42'sini kazanan Norton , Muhammad Ali , George Foreman , Gerry Cooney , Jimmy Young , Larry Holmes ve Earnie Shavers gibi birçok isimle aynı ringi paylaşmış ,  Muhammad Ali ile yaptığı üçlemenin ilk maçında Ali'yi ayrık kararla yenip aynı zamanda çenesini kırmıştı. 

Geçmişinde NABF ağır siklet dünya şampiyonluğu olan Norton , emekli olduğu 1981 yılına kadar yaptığı birçok önemli maçla hafızalara kazındı.


Boksseverler olarak , Allah'tan ailesine sabır ihsan etmesini diliyoruz.



18 Eylül 2013 Çarşamba

DAVID HAYE FIRTINA GİBİ


David Haye , Tyson Fury karşılaşmasına hazırlanıyor. Haye'in , kendi sitesinden yayınlanan videonun hızıyla oynanmadığını özellikle belirtilirken , Deontay Wilder ve Mariusz Wach'la yaptıkları sparringlerden de ufak bölümler görülüyor. 

17 Eylül 2013 Salı

GARCIA - MATTHYSSE RÖVANŞI OLABİLİR


Geçtiğimiz pazar sabahı muhteşem bir müsabakanın sonunda Danny Garcia'ya yenilen Lucas Matthysse , iddiaya göre Arjantin medyasına rövanş hakkında açıklamalarda bulundu.

Habere göre rövanş için anlaşıldığını söyleyen Matthysse , tarih içinse hala çalışıldığını belirtti.

Haber henüz çok güçlü bir kaynaktan doğrulanmış değil ama gerçekleşmesi ihtial dahilinde. Bu olası rövanş için ilerleyen günlerde Garcia cephesinden gelecek olan tepkileri bekleyeceğiz.


"DEL-BOY" CUMARTESİ RİNGE ÇIKIYOR


Malik Scott'ı nakavt ederek WBO uluslararası kemerini alan Dereck Chisora , şimdi de Avrupa şampiyonluğu (EBU kemeri) için ringe çıkıyor.

Cumartesi günü saat 22.00'dan itibaren başlayacak olan gecede Alman Edmund Gerber'le karşılaşacak olan Chisora , bu maçı kazanıp vites arttırmayı ve Klitschko kardeşlere biraz daha yaklaşmayı planlıyor.

Müsabakanın mutlak favorisi olarak görülen İngiliz boksör yaptığı açıklamada , Tyson Fury - David Haye maçının galibiyle rövanş yapmak istediğini belirtti. Bu isteğin gerçekleşme ise yok denecek kadar az ve zaten Dereck'in bu maçı kazandığı takdirde Deontay Wilder'la ringe çıkması bekleniyor.




15 Eylül 2013 Pazar

45-0 , SIRADAKİ GELSİN


Floyd Mayweather'la kimse başa çıkamıyor.

Saul Alvares karşısında müthiş bir performans gösteren Mayweather , 12 raund sonunda müsabakayı oyçokluğuyla (MD) kazandı. 

Neredeyse bütün raundları kazanmasına rağmen üç hakemden birinin maçı berabere skorlaması geceye gölge düşürse de Mayweather , ayaklarıyla , savunmasıyla , hızıyla , içeriden - dışarıdan kombinasyonlarıyla , yani herşeyiyle bütün zamanların en iyileri arasında olduğunu tekrar gösterdi.

Bu galibiyetle Floyd Mayweather 45. maçından da galibiyetle ayrılırken , tahtından kolay kolay inmeyeceğini de herkese göstermiş oldu.

GARCIA SAVAŞI KAZANDI




WBA ve WBC hafif yarı orta siklet şampiyonu Danny Garcia , Lucas Matthysse'yi 12 raund sonunda oybirliğiyle yenerek ünvanlarını korudu.

Maça taktik olarak olumlu başlayan Garcia , birkaç raund dışında üstünlüğü bırakmadı ve kombinasyonlarıyla rakibine üstünlük sağladı.

11. raundda vücuda vurduğu darbeyle rakibini düşüren Garcia , 12. raundda alta vurmaktan puan cezası da aldı. 

Bir diğer alt müsabakada Carlos Molina , Ishe Smith'i oybirliğiyle yenerek yeni IBF hafif orta siklet şampiyonu oldu.

ANDRE WARD - EDWIN RODRIGUEZ (16.11.2013)


Uzun süredir sakatlığı nedeniyle ringlerden uzak kalan ve geri dönüş rakibi konusunda da HBO ile anlaşmazlık yaşayan Andre Ward sonunda aradığını buldu.

16 kasımda ABD'de yapılacak olan müsabakada rakip Edwin Rodriguez.

14 Eylül 2013 Cumartesi

MAYWEATHER VS ALVAREZ TARTIM

Yarın akşamki büyük maçların tartımları gerçekleşti...

Floyd Mayweather,150,5 Ibs(68,2 Kg)geldi...

Şampiyon Saul"Canelo"Alvarez,152 Ibs(69.0 Kg)geldi...

Danny Garcia ve Lucas Matthysse ise aynı kiloda 140 Ibs(63,5 Kg)geldi...

13 Eylül 2013 Cuma

ÜNSAL ARIK'DA TEKİRDAĞ'DA RİNGE ÇIKACAK


27 eylülde Tekirdağ'da yapılacak olan gecenin maçları şekillenmeye başladı.

Artık Türkiye adına dövüşecek olan Ünsal Arık'da , Selçuk Aydın - DeMarcus Corley gecesinde ringe çıkacak. IBF super orta siklet kıtalararası kemeri için yapılacak olan müsabakada rakip ise ilerleyen günlerde belli olacak.

12 Eylül 2013 Perşembe

MOSLEY'İN FAVORİSİ FLOYD


23 ekimde Anthony Mundine ile karşılaşacak olan Shane Mosley , Floyd Mayweather - Saul Alvares maçı ile ilgili görüşlerini paylaştı.

"Bahis yapacak olsam muhtemelen Floyd'a oynardım. Ama hala Canelo'nun maçı kazanma ihtimalinin olduğunu düşünüyorum. Belki de berabere biter. Ben tarafsızım çünkü çok güzel bir maç olacak. Herkes bunu izlemeli."

"Broner , Alexander , Marquez , Bradley gibi isimlerle ringe çıkabilirim. 4-5 sene daha dövüşebilirim. Bernard Hopkins 49 yaşında ve gayet iyi."

Shane Mosley 2010 yılında Floyd Mayweather'ın karşısına çıkmış , 12 raund sonunda oybirliğiyle kaybetmişti.

11 Eylül 2013 Çarşamba

MMA-Brutal Mod On

Ufc ağırlıklı MMA maçlarından derlenmiş,müziksiz,darbe sesleriyle en iyi highlight videolardan biri.
Özellikle diz ve dirsekli Ko lara dikkat!


10 Eylül 2013 Salı

14 Eylül , MGM Grand


Aylardır beklenen o geceye artık sadece günler var.

İzle-öde (PPV) ve bilet satış rekorları kıran gece , profesyonel boks tarihinin en önemli organizasyonlarından birine sahne olacak.

Floyd Mayweather , yenilgisiz kariyenine 45. galibiyetini eklemek için Saul "Canelo" Alvares'le ringe çıkarken , bir diğer süper maçta Danny Garcia , Lucas Matthysse ile kapışacak. Floyd , WBA ve WBC hafif orta siklet (light middleweight) , Matthysse ise WBA ve WBC hafif yarı orta siklet (light welterweight) kemerlerinin peşinde.

Bir diğer alt maç da IBF hafif orta siklet kemerinin sahibi Isle Smith'le Carlos Molina arasında.


Boks severler Gerek Mayweather - Canelo gerek de Garcia - Matthysse müsabakalarıyla , uzun süre sonra tam anlamıyla boksa doyacaklar.

Cumartesiyi pazara bağlayan sabah TSİ 05.00'dan itibaren bilgisayarınızın başına kilitlenin.

Çünkü bu gece kaçırılacak bir maç yok...



9 Eylül 2013 Pazartesi

HUCK SAKATLANDI , FIRAT MAÇI ERTELENDİ


Cumartesi günü Fırat Arslan'la karşılaşması gereken WBO yarı ağır siklet şampiyonu Marco Huck , direğindeki sakatlık nedeniyle maçı ertelediğini açıkladı.

Fırat Arslan'ın ise gecede yine ringe çıkacağı , ama rakibinin henüz kararlaştırılmadığı belirtiliyor.

ARREOLA ACIMADI


Chris Arreola , maçtan önce gerginlik yaşadığı rakibi Seth Mitchell'e ringi dar etti.

Henüz ilk raundda rakibini nakavt eden Arreola , Mitchell'i yatırdıktan sonra ringde şınav çekerek , "çok kolaydı" diye bağırdı. Bu sonuçla WBC uluslararası kemerini de alan Arreola , kendisine meydan okuyan Deontay Wilder"la ise ilgilenmediğini söyledi.

"Vitali WBC kemerini boşa çıkaracak. Benim amacım da Stiverne'le rövanş yaparak ünvanı almak. Deontay bu adamdan (Seth Mitchell) çok daha kaliteli bir boksör. Ama ben daha büyük amaçlar peşindeyim."

SERGIO MARTINEZ 2014"TE DÖNECEK

WBC Middleweight şampiyonu 38 yaşındaki Sergio Martinez,gelecek yıl nisan yada mayıs ayında ringe çıkacağını duyurdu...

Rakibin,kim olacağı belirsizliğini korurken,Martinez rakip olabilecek isimleri telaffuz etti.Sıralamada 1.olan Marco Antonio Rubio,yada WBC gümüş middleweight şampiyonu Domenico Spada olabileceğini söylerken,son kararında WBC"ye ait olduğunu ekledi...


Domenico Spada,unvanını Haye-Fury gecesinde, Andy Lee"e karşı savunacak.Spada"nın unvanını kaybetmesi halinde,şampiyonluk yolu Andy Lee için açılmış olacak...



7 Eylül 2013 Cumartesi

Casino -Ringlerden

                             

Boks bilgini konuştur.
Bu gecenin 2 önemli maçı için Casino-Ringlerden açıldı.
1-Ricky Burns vs Raymundo Beltran
2-Chris Arreola vs Seth Mitchell

Kurallar:
1.Listedeki tüm maçlara   tahmin yapmak zorunludur.Aksi halde tahmin geçersiz sayılır.
2.Sayı ile biter denilen maçlarda  tahminin yanına UD-SD MD belirtmek zorunludur.
3.Ko-tko  ile biten tahminlerde maçın ilk yarısı ( 0-6) ikinci yarısı (7-12) diye belirtmek zorunludur.
4.Beraberlik için sadece Draw yazman yeterlidir.
5.Bunların dışındaki tahminler (diskalifiye vb) geçersizdir.
6.Bu sayfaya kişisel yorum yapılmamalıdır.(Maçların bitimine kadar)
Örnek tahmin-1
1.Ricky Burns vs Raymunda Beltran
Burns UD ile kazanır
2.-Chris Arreola vs Seth Mitchell
Chris Ko ile maçın ilk yarısı kazanır.

Örnek tahmin-2
1.Burns maçın ikinci yarısı Ko-tko ile kazanır.
2.-Mitchell SD ile kazanır.

Chris Arreola -Seth Mitchell Tartı

                                                 
Merakla beklenen Arreola vs Mitchell maçının tartı sonuçlarında her iki boksör de 242lbs ( 109,7kg) geldi.
Maç öncesi her iki boksör de birbirlerine sert ithamlarda bulunurken maçın sonucu bu gece sabaha karşı 5.00'de yanıt bulacak.

6 Eylül 2013 Cuma

SAMUEL PETER 33 YAŞINDA

Bugün,eski WBC Ağırsiklet dünya şampiyonu Samuel Peter"in 33. yaş günü...Ringlerden blog ailesi olarak Peter"e yaşında mutluluklar dileriz :)))


Peki Samuel Peter kimdir ?

5 Eylül 2013 Perşembe

SELÇUK AYDIN - DEMARCUS CORLEY TEKİRDAĞ'DA


Daha önce İstanbul'da yapılacağı açıklanmasına rağmen biletix'in Tekirdağ Atatürk Kapalı Spor Salonu üzerinden satışlarını sürdürdüğü Selçuk Aydın - DeMarcus Corley müsabakasının Tekirdağ'da yapılacağı Ahmet Öner ve Selçuk Aydın tarafından da resmi olarak doğrulandı.

27 eylül cuma günü saat 20.00'a satılan biletlerin fiyatları ise şu şekilde ;

1. Kategori - 112.00 TL
2. Kategori - 83.00 TL
3. Kategori - 56.00 TL
4. Kategori - 23.00 TL
5. Kategori - 12.00 TL

ARREOLA - MITCHELL , BURNS - BELTRAN


Bu hafta yapılacak olan Chris Arreola - Seth Mitchell ve Ricky Burns - Raymundo Beltran maçlarının saatleri ve bazı ayrıntılar haberde ; 

4 Eylül 2013 Çarşamba

MATTHYSSE İDDİALI


14 eylülde yapılacak olan müthiş karşılaşma öncesi Lucas Matthysse , iddialı konuştu.

Danny Garcia'nın karşısına WBA ve WBC hafif yarı orta siklet kemerlerini almak için çıkacak olan Matthysse açıklamasında ;

"Onun stili bana uyuyor. Dövüşmeyi seviyor ve sürekli rakibinin üzerine giden bir biri. Ama iyi bir boksör değil. Sol kroşesini biliyorum. Onun yumruklarını alabilirim. Ama beni düşürürse de ayağa kalkacağım. Umarım üzerime gelir. İkimizin de agresif dövüşeceğini sanıyorum. Mükemmel bir maç olacak." dedi.

Eğer Matthysse'nin dediği gibi iki taraf da agresif dövüşürse , bu maç son yılların en zevkli maçı olabilir.



3 Eylül 2013 Salı

MANUEL CHARR VS DENiS BAKHTOV


WBC Kıtalararası gümüş kemer şampiyonu Manuel Charr,unvanını savunmak için ringe çıkıyor...

2 Eylül 2013 Pazartesi

LUIS COLLAZO VS ALAN SANCHEZ BU AKŞAM

Eski WBA Welterweight şampiyonu Luıs COLLAZO,Bu Akşam maça çıkıyor.Rakip Alan SANCHEZ...

2005 Yılında şampiyon olan COLLAZO, 2006 Yılında,unvanını Ricky Hatton"a kaybetmişti...Ardından Shane Mosley ve Andre Berto ile unvan maçlarına çıkan COLLAZO,maçları kaybetmişti...2011 Senesinden buyana çıkış arayan COLLAZO için büyük fırsat, maç welterweight siklette(66 Kg) gerçekleşecek...

Maç, WBA  "KITALAR ARASI" Şampiyonluk Maçı Olacak...
 
Alan Sanchez ise genç bir isim,profesyonel olarak çıktığı 14 maçın 12 "sini kazanmış 2 "sini kaybetmiş,kazandığı 12 maçın 6"sını nakavtlamış...

Bugün gerçekleşen tartıda: Collazo,66.4,Sanchez 66.6 kg gelmiş bulunmakta...

SHANE MOSLEY VS ANTHONY MUNDİNE RESMİLEŞTİ


Şeker lakaplı,eski 4 kez dünya şampiyonluğuna ulaşmış Shane Mosley,23 Ekim"de Avustralya"da Eski Middleweight,superwelterweıght şampiyonu Anthony Mundine ile karşılaşacak...

41 Yaşındaki Shane Mosley,son maçını  geçtiğimiz mayıs ayında Pablo Cesar Cano  karşısında gerçekleştirmiş ve 115-113 skorlarla oy birliğiyle(UD) kazanmıştı...

38 Yaşındaki Anthony Mundine ise,son maçını,Eski IBF Middleweight şampiyonu Daniel Geale ile ocak 2013"te yapmıştı 116-112 117-111 117-111 skorlarla unvanını Geale korumuş ve Mundine unvan maçını kaybetmişti...

Maç hakkında tuhaf durum ise Cumartesi yerine, Çarşamba günü gerçekleştiricek olması...

Maç Superwelterweight siklette (69 Kg"da)gerçekleşecek...

BERNARD HOPKINS VS KARO MURAT 26 EKİM"DE


Boks tarihinin en yaşlı şampiyonu rekorunu elinde bulunduran Bernard "Cellat"Hopkins, IBF Light Heavyweight unvanını sıralamada 2. olan boksör Karo Murat"a karşı savunacak...

48 Yaşında Hopkins"in ilerlemiş yaşına rağmen neler yapacağı merak konusu..Mart 2013"te Şampiyon Tavoris Cloud karşısında gösterdiği performansı gösterebilirse,kazanacağını düşünenlerin sayısı oldukça çok...

Maç aslında 13 Temmuzda gerçekleşmesi planlanıyordu ancak Murat"ın vize sorunları nedeniyle 26 ekim tarihi sürüldü şu anda Murat vize sorunlarını çözmüş durumda ve maç kampına girmiş bulunmakta..

26 Ekim"de Bernard Amca neler yapabilecek hepimiz inşallah göreceğiz :))

DONAIRE VS DARCHINYAN 16 KASIM"DA


Super bantamweight sikletin en iyisi olarak gösterilen eski WBO şampiyonu Nonito DONAIRE, 16 Kasım"da ringe geri dönüyor.Nisan ayında çıktığı son maçında WBA şampiyonu Guillermo Ridongeaux"la unvan birleştirme maçını az farkla kaybeden Donaıre, tekrar unvan maçına çıkabilmek için şans arıyor.Rakibi Vıc Darchınyan...

Bu maç aslında rövanş niteliğinde 2007 maçında Şampiyon olan Darchınyan 5. roundda nakavt olmuştu.Darchınyan"ın amacı hem rövanşı almak hemde şampiyonluk maçına çıkabilmek...

Maça ilişkin açıklama yapan IBF Featherweıght şampiyonu Evgeny GRADOVICH, Donire"nin maçı kazanması halinde 2014 yılında unvan şansı verebiliceği gelen haberler arasında...

SİTEMİZDE YENİ DÖNEM


Ülkemizde boksa gönül vermiş birçok insana güncel bir Türkçe kaynak sunmak amacıyla foreverlilya sitesinden bayrağı devralan ringlerden blog kısa sürede kaliteli yorumcuları ve mücadele sporlarına ilgi duyan takipçileriyle birlikte büyüdü ve büyümeye devam ediyor.

Ziyaretçi sayımızın gün geçtikçe artması , boksun çok hızlı değişen gündemine ayak uydurabilme zorunluluğunu da doğuruyor.

Bu yüzden , farklı görüşlerden de olsalar , kaliteli yorumcularımızın da belli bir seviye ve format dahilinde kendi haberlerini girebilmesi için yabancı sitelerin benzeri bir sistemi hayata geçirmeye karar verdik.

Buna göre , google hesabı olan takipçilerimiz , artık ÜYE OL bölümünde yer alan formu göndererek haber girebilme yetkisine sahip olacaklardır.

NOT : ÜYE OL talebinin alınmasından sonra e-posta adresine gün içerisinde yazarlık davetiyesi gönderilecektir.

Aynı şekilde yine sitemizin yorum kalitesinin aynı seviyede kalabilmesi adına bundan sonra yorumlar da sadece üyelerimiz tarafından yapılabilecektir.

Haydi Ringlerden ailesi ; 

Haber ve yorumlarınızla sitemizi hep beraber daha da büyütmek için ÜYE OL sayfasından hemen üye olun.

Paylaşımlarınızı bekliyoruz ...


1 Eylül 2013 Pazar

TEPER FIRTINA GİBİ

Bokssverler için durgun geçen haftada Türk boksör Erkan Teper , Michael Sprott'u ilk raundda yatırarak dikkatleri üzerine çekti.

İsviçre'de yapılan müsabakanın videosu henüz internete düşmüş değil.